Φάρμα Μητσόπουλος - ΧΟΡΗΓΟΣ στο Voes Festival

0
Η Φάρμα Μητσόπουλος, πάντα δίπλα στις μεγάλες καλλιτεχνικές και μουσικές εκδηλώσεις στηρίζει ξανά τα τοπικά δρώμενα, υποστηρίζοντας ως MEGA Χορηγός το VOES Festival που πραγματοποιήθηκε στο οροπέδιο της Ζήρειας από 1 έως 3 Σεπτεμβρίου.

Με το ιστορικό φόντο της Ζήρειας, όπου σύμφωνα με την ελληνική μυθολογία γεννήθηκε ο θεός Ερμής και πρωτοακούστηκε η μελωδία της λύρας, το VOES Festival προσέφερε μία ανεπανάληπτη μουσική αλλά και γευστική εμπειρία στο βουνό για όλους όσους βρέθηκαν εκεί.

Στηρίζοντας απόλυτα το φεστιβάλ και όλα όσα εκπροσωπεί, η Φάρμα Μητσόπουλος έδωσε το παρόν με υπέροχες γεύσεις υπό τους ήχους των συγκροτημάτων. Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να γευτούν τα μοναδικά σουβλάκια της Φάρμας που χαρακτηρίζονται από την ποιότητα και την νοστιμιά τους.

Η Φάρμα Μητσόπουλος πιστεύει στην προώθηση της τέχνης και του πολιτισμού, αναδεικνύοντας τις ρίζες μας και τον τόπο μας. Με ιδιαίτερη χαρά η εταιρεία θα συνεχίσει να στηρίζει την τοπική κοινωνία και να ενισχύει την γαστρονομική της κουλτούρα.
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 08, 2023

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Φάρμα Μητσόπουλος - ΧΟΡΗΓΟΣ στο Voes Festival"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator