Μαριλένα Σούκουλη Βιλιάλη: «Τα χωριά της Νεμέας στέλνουν ξεκάθαρο μήνυμα Νίκης»

0
Οι επισκέψεις μου στα χωριά της Νεμέας, Αρχαίες Κλεωνές, Αρχαία Νεμέα, Κούτσι, Λεόντιο, Πετρί και Αηδόνια επιβεβαιώνουν το πολιτικό κλίμα που επικρατεί σε όλη την Κορινθία. Το μήνυμα είναι ξεκάθαρο και είναι μήνυμα Νίκης για τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την Νέα Δημοκρατία. Παράλληλα η απίστευτη αποδοχή της υποψηφιότητας μου με γεμίζει τεράστια αισιοδοξία ότι Μαζί θα κατακτήσουμε την Κορυφή.

Δεσμεύουμε ότι ήμουν, είμαι και θα είμαι Παρούσα στην επόμενη μέρα για να δημιουργήσουμε την Ισχυρή Κορινθία.

Σας ευχαριστώ από καρδιάς.
Δημοσίευση: Απριλίου 27, 2023

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Μαριλένα Σούκουλη Βιλιάλη: «Τα χωριά της Νεμέας στέλνουν ξεκάθαρο μήνυμα Νίκης»"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator