ΣΠ. ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ: "Το νερό στη βρύση παύει να είναι κοινωνικό αγαθό και είναι εμπορικό" - ΣΠΑΡΤΑΡΙΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

0Το νερό έχει μνήμη; Ο απερχόμενος Δήμαρχος Σικυωνίων κ. Σπύρος Σταματόπουλος μάλλον έχει κάποια σύγχυση για τον κοινωνικό χαρακτήρα της ΔΕΥΑΣ και την ιδιωτικοποίηση του νερού. Του θυμίζουμε εμείς τι έχει πει σχετικά για το νερό, γιατί το νερό δεν έχει μνήμη αλλά οι πολίτες έχουν...
Καλό Σαββατοκύριακο!
Δημοσίευση: Μαρτίου 24, 2023

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΣΠ. ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ: "Το νερό στη βρύση παύει να είναι κοινωνικό αγαθό και είναι εμπορικό" - ΣΠΑΡΤΑΡΙΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator