Ν. ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ: "Θα συνεχίσω να υπηρετώ πάντα με ανιδιοτέλεια τα συμφέροντα του Δήμου και τους πολίτες"

0



Δυστυχώς για τον τόπο μας, ο ιστορικός Δήμος Σικυωνίων, το μεγαλύτερο εμπορικό, αγροτικό και εν μέρει τουριστικό κέντρο της Δυτικής Κορινθίας, τα τελευταία χρόνια βρίσκεται σε πλήρη απαξίωση και παρακμή και αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά όλοι οι πολίτες και Δημότες του Δήμου μας και κυρίως οι νέοι που τον εγκαταλείπουν σε αναζήτηση μιας καλύτερης ζωής.

Τα πολλά και σοβαρά προβλήματα στον πρωτογενή και δευτερογενή τομέα, στον αγροτικό τομέα, στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, στην έλλειψη υποδομών, στην απομάκρυνση των Υπηρεσιών και η παρατεταμένη οικονομική, υγειονομική, ενεργειακή και θεσμική κρίση, προσθέτουν επί πλέον πολλά και σοβαρά προβλήματα στην περιοχή μας.

Η παρατεταμένη αυτή κρίση και παρακμή έχει σοβαρές συνέπειες στην πρόοδο και ανάπτυξη της περιοχής, στην ποιότητα της ζωής μας, στην επιχειρηματικότητα, στον αγροτικό τομέα, στην εξυπηρέτηση των συμφερόντων του Δήμου και κατ’ επέκταση των Δημοτών και κυρίως της νέας γενιάς, των παιδιών μας, που τόσο ανάγκη έχουν τη στήριξή μας.

Η Δημοτική αρχή, που διανύει το [13] έτος στη Διοίκηση του Δήμου, με καθεστωτικές συμπεριφορές και ιδιοκτησιακή αντίληψη του Δήμου, εκ του αποτελέσματος, είναι ανίκανη και ανήμπορη να αντιμετωπίσει τα πολλά και σοβαρά προβλήματα, έχει κλείσει τον κύκλο της πολύ νωρίτερα από τη λήξη της θητείας της.

Διερμηνεύοντας τις επιθυμίες των συμπολιτών μας και κυρίως των νέων ανθρώπων, των επαγγελματιών, των επιστημόνων, των εργαζομένων, των αγροτών που αναζητούν λύσεις στα σοβαρά προβλήματα που τους απασχολούν, παίρνω την πρωτοβουλία, ως εκπρόσωπος των πολιτών, να καταθέσω τις απόψεις και προτάσεις μου για το μέλλον και την προκοπή του Δήμου Σικυωνίων και του τόπου μας.

Αφορμή για τις πρωτοβουλίες μου αυτές είναι τόσο η η αγάπη η δική μου, όσο και των συνεργατών μου, για τον τόπο που κατοικούμε, τον ιστορικό Δήμο Σικυωνίων, και ο σεβασμός στους πολίτες και Δημότες μας.

Τιμάμε και σεβόμαστε όλους τους συμπολίτες μας που επιθυμούν να διεκδικήσουν στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές τη Δημοτική αρχή του Δήμου Σικυωνίων.

Τιμάμε και σεβόμαστε τους επικεφαλής όλων των Δημοτικών Παρατάξεων και τους εκπροσώπους των πολιτών, εκλεγμένους μια μη, για την αγάπη τους στον τόπο μας και την προσφορά τους στους Δημότες και την περιοχή.

Πιστεύω όμως ότι οι σημερινές Δημοτικές Παρατάξεις, ως αυτοδιοικητικοί οργανισμοί, έχουν κλείσει τον κύκλος τους και δεν υπάρχει εκ μέρους τους η αντικειμενική δυνατότητα διεκδίκησης της Δημοτικής αρχής.

Ο διαχρονικός κατακερματισμός των αυτοδιοικητικών δυνάμεων το μόνο που θα αποφέρει είναι η παραμονή στην Διοίκηση του Δήμου Σικυωνίων μιας Δημοτικής αρχής που, με καθεστωτικές συμπεριφορές και ιδιοκτησιακή αντίληψη του Δήμου, έφερε τον τόπο μας σε πλήρη απαξίωση και παρακμή, γεγονός που πρέπει να μας βρει όλους, πολίτες, αυτοδιοικητικούς παράγοντες και φορείς απέναντι σ’ αυτόν τον κατήφορο για τον τόπο μας.

Ήρθε όμως η στιγμή για αλλαγή σελίδας στον Δήμο μας αν θέλουμε να μιλάμε για πρόοδο και ευημερία του τόπου μας, για το παρών το δικό μας και το μέλλον των παιδιών μας.

Οφείλουμε όλοι μας στις Δημοτικές Εκλογές που έρχονται, τον Οκτώβριο του τρέχοντος έτους, με σεβασμό και ανιδιοτέλεια, να θέσουμε τον εαυτό μας στην υπηρεσία των πολιτών - Δημοτών και των συμφερόντων του τόπου μας.

Σε ότι με αφορά θα συνεχίσω να υπηρετώ ως εκπρόσωπος των πολιτών, πάντα με ανιδιοτέλεια, τα συμφέροντα του Δήμου και τους πολίτες.

Στις επόμενες Δημοτικές εκλογές, και με τις προϋποθέσεις που προανέφερα, τη συγκρότηση ενός και μοναδικού ψηφοδελτίου που θα διεκδικήσει, με δυνατότητα επιτυχίας, τη Δημοτική αρχή του Δήμου Σιοκυωνίων, θα συνεχίσω να υπηρετώ τους πολίτες και τα συμφέροντα του τόπου μας από οποιαδήποτε θέση.

Έχουμε υποχρέωση και ευθύνη να βάλουμε τον τόπο που κατοικούμε και αγαπάμε πάνω από τα συμφέροντα και τις φιλοδοξίες μας.

Ας αναζητήσουμε όλοι μας, Πολίτες, Δημοτικές Παρατάξεις, Φορείς, τα στοιχεία που μας ενώνουν.

Με ενότητα και συλλογικότητα, που θα στηρίζεται σε ιδέες, αρχές και αξίες, να δουλέψουμε για το καλό του τόπου και των Δημοτών μας.

Νικόλαος Ζαχαρόπουλος
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 26, 2023

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ν. ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ: "Θα συνεχίσω να υπηρετώ πάντα με ανιδιοτέλεια τα συμφέροντα του Δήμου και τους πολίτες""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator