ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Το αδιαχώρητο στην εκδήλωση κοπής πίτας της "Πνοής Δημιουργίας" - ΦΩΤΟ

0Το αδιαχώρητο ήταν σήμερα 29 Ιανουαρίου στην εκδήλωση κοπή πίτας, της δημοτικής παράταξης Δήμου Κορινθιών “Πνοή Δημιουργίας”, με επικεφαλής τον Νίκο Σταυρέλη.

Η εκδήλωση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία από άποψη συμμετοχής κόσμου, εφόσον η αίθουσα ήταν κατάμεστη με τα τραπέζια κολλημένα το ένα δίπλα στο άλλο και ο αριθμός να πλησιάζει τα 600 άτομα.

Ο Νίκος Σταυρέλης στην ολιγόλεπτη ομιλία του, ήταν βαθιά συγκινημένος από την απρόβλεπτη παρουσία κόσμου δηλώνοντας:

“Η παρουσία σας εδώ σήμερα με κάνει πολύ χαρούμενο γιατί η προσέλευση ξεπέρασε κάθε προσδοκία.”

“Δεν θα σας υποσχεθούμε έργα που δεν θα μπορέσουμε να κάνουμε μετά. Ό,τι πούμε στην προεκλογική μας εκστρατεία θα είναι έργα υλοποιήσιμα”.

Δημοσίευση: Ιανουαρίου 29, 2023

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Το αδιαχώρητο στην εκδήλωση κοπής πίτας της "Πνοής Δημιουργίας" - ΦΩΤΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator