ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Αλλάζει το κλίμα στην Τενέα ο Κορδώσης

0Η περιοχή ήταν προνομιακή για τις δυνάμεις του νυν Δημάρχου, κ. Νανόπουλου, σε τέτοιο σημείο που οι στενοί του σύμβουλοι και συνεργάτες πίστευαν ότι από εκεί θα κάλυπταν τα απόνερα που έχουν δημιουργηθεί σε άλλες περιοχές.

Η διαφαινόμενη και κατά πολλούς βέβαιη συμπόρευση του Χρήστου Κορδώση με το Νίκο Σταυρέλη, αν και τον πρώτο καιρό που άρχισε να κυκλοφορεί το σενάριο έως και χλευάστηκε από κάποιους συμβούλους του κου Νανόπουλου, φαίνεται ότι σταδιακά αποδίδει καρπούς και βελτιώνει όλο και περισσότερο τη θέση του κ. Σταυρέλη σε μια ομολογουμένως δύσκολη για αυτόν περιοχή.

Πολλοί μας είχαν πει να μη βιαστούμε και να περιμένουμε τις ελιές. Τι σχέση τώρα έχουν οι ελιές με τις εκλογές ;

Κι όμως. Ο έμπειρος Χρήστος Κορδώσης με το μόνιμο χαμόγελο και την ευγένεια που τον διακρίνει, ελίτσα ελίτσα το γυρνάει το παιχνίδι..

Καθημερινά παρών στο λιοτρίβι του, όλο αυτό το διάστημα του λιομαζώματος, λίγο πάτησε το γκάζι και το κλίμα άρχισε να αλλάζει. Μεγάλη υπόθεση οι ελιές τελικά.

Και αν υπολογίσει κανείς ότι ο Κορδώσης δεν έχει καν ανακοινωθεί ακόμα από τον Σταυρέλη, τότε καταλαβαίνετε ότι δεν είμαστε ακόμα ούτε στο ημίχρονο …για να μιλήσουμε και με ποδοσφαιρικούς όρους…(μιας και ο Χρήστος Κορδώσης γνωρίζει καλά από μπάλα…)

Δημοσίευση: Ιανουαρίου 25, 2023

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Αλλάζει το κλίμα στην Τενέα ο Κορδώσης"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator