ΚΙΑΤΟ: ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΙΣΤΕΥΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ

0



Συνδημότισσες και συνδημότες, φίλες και φίλοι,

Με ιδιαίτερη χαρά αλλά και βαθιά επίγνωση της ευθύνης του αξιώματος που προτίθεμαι να διεκδικήσω, δηλώνω επίσημα, ότι στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές θα είμαι υποψήφιος δήμαρχος Σικυωνίων.

Την απόφαση να δώσω έναν αγώνα, που θα φέρει μεγάλες αλλαγές στην ζωή μου, πήρα μετά από πολύ σκέψη, ανταποκρινόμενος στο αυθόρμητο , πρωτόγνωρο και γεμάτο εκτίμηση και αγάπη κύμα υποστήριξης που εισπράττω εδώ και πολύ καιρό από συμπολίτες, φίλους και συνεργάτες. Δεν ήταν μία εύκολη απόφαση, την στάθμισα προσεκτικά, με σοβαρότητα και μεγάλο αίσθημα ευθύνης απέναντί σας.

Ο σεβασμός μου προς όλους σας είναι δεδομένος. Η αγάπη μου για τον τόπο μας και η επαγγελματική μου πορεία είναι γνωστή στην κοινωνία μας.

Στη ζωή μου δεν έμαθα ποτέ να κρύβομαι. Καθ’ όλη τη διάρκεια της πορείας μου διδάχτηκα τι θα πει «παλεύω», «αγωνίζομαι», «βελτιώνομαι», «πετυχαίνω». Πάνω απ’ όλα όμως, έμαθα τι θα πει «συνεργάζομαι».
Όταν ξεκινούσα, ένας νέος διπλωματούχος πολιτικός μηχανικός, μοναδικό μου κεφάλαιο ήταν το όραμά μου και η όρεξή μου για δημιουργία, για δουλειά. Μετά από 32 χρόνια σκληρής και έντιμης προσπάθειας, δημιούργησα μια όμορφη οικογένεια και μια επιτυχημένη επαγγελματική πορεία. Επιτεύγματα ζωής για τα οποία νιώθω ιδιαίτερα περήφανος.

Δεν διεκδικώ το αξίωμα του Δημάρχου για να γίνω πολιτικός καριέρας, θέλω να δημιουργήσω με την συσσωρευμένη γνώση και εμπειρία μου έναν Δήμο σύγχρονο, λειτουργικό και διοικητικά άρτιο. Έναν Δήμο που θα χαιρόμαστε να ζούμε!

Δεν μηδενίζουμε το έργο που έχει γίνει από την προηγούμενη δημοτική αρχή, άλλωστε 17 ολόκληρα χρόνια δίνουν τεράστια χρονικά περιθώρια σε έναν πολιτικό να τηρήσει κάποιες από τις υποσχέσεις του. Δυστυχώς αυτές οι κάποιες είναι απαράδεκτα λίγες.

Με οδηγό το όραμα που έχω για τον τόπο μας και αυτό που θα μου εμπνεύσετε εσείς, αλλά και με την δύναμη που μου δίνει η επιθυμία μου να μην απογοητεύσω πρωτίστως εσάς, θα εργασθώ το ίδιο σκληρά για να χτίσουμε μαζί έναν Δήμο Υπόδειγμα. Έναν Δήμο, ο οποίος θα ανταποκρίνεται στις σύγχρονες απαιτήσεις οικιστικής και τουριστικής ανάπτυξης, ακολουθώντας τα ευρωπαϊκά πρότυπα βιωσιμότητας. Ένα επίτευγμα το οποίο θα κατακτήσουμε με ενότητα και σκληρή ομαδική δουλειά και για το οποίο θα είμαστε το ίδιο περήφανοι όλοι μας!

Γιατί να μην πρωταγωνιστούμε και εμείς στην τουριστική ανάπτυξη που συνεχίζεται δυναμικά σε όλη την Πελοπόννησο προσελκύοντας χιλιάδες τουρίστες; Μια ανάπτυξη με σεβασμό στο περιβάλλον και στο δικαίωμα των Δημοτών να χαίρονται τον τόπο τους.

Γιατί να μην αναδείξουμε τα χωριά μας και τις παραδόσεις μας;

Γιατί να μην στηρίξουμε τους παραγωγούς μας και τα προϊόντα του τόπου μας; Ο τόπος μας δεν υπολείπεται σε φυσικές ομορφιές, ούτε, φυσικά, σε ιστορία.

Είναι καιρός πια, να κρατήσουμε τα παιδιά μας στον Δήμο Σικυωνίων, στον τόπο που γεννήθηκαν, εδώ που μεγάλωσαν, με νέο όραμα, νέα σχέδια, νέες προσπάθειες, νέες προοπτικές, νέες ευκαιρίες!

Για την προσπάθεια αυτή, που ξεκινώ συνειδητά, ολόψυχα και με αίσθημα μεγάλης ευθύνης για τον τόπο όπου γεννήθηκα, μεγάλωσα και ζω με την οικογένειά μου, επιθυμώ να ενεργοποιήσω όλες τις υγιείς και δημιουργικές δυνάμεις του τόπου μας.

Ο συνδυασμός μας θα πλαισιώνεται από συμπολίτες μας, που έχουν διάθεση για σκληρή δουλειά, όχι με ορίζοντα τις επόμενες εκλογές αλλά με γνώμονα τις επόμενες γενιές.

Όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε και θα αγωνιστούμε δυναμικά, με εντιμότητα, με διαφάνεια και ανιδιοτέλεια, για ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο μας, ένα μέλλον που θα ανήκει στα παιδιά μας.

Είναι ώρα ευθύνης για όλους μας...

Με αισθήματα σεβασμού, εκτίμησης και φιλίας
Δημήτρης Νικ. Πιστεύος
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 20, 2023

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΙΑΤΟ: ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΙΣΤΕΥΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator