Πολιτιστικός Σύλλογος Κορινθίων "Τερψιχόρη": Μίκης Θεοδωράκης... της Ελλάδας και του κόσμου

0



Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κορινθίων Τερψιχόρη παρουσιάζει και σας προσκαλεί σε μια παράσταση-αφιέρωμα στον σπουδαίο συνθέτη, στιχουργό αλλά και πολιτικό Μίκη Θεοδωράκη.

Το έργο ακολουθεί την πολυδιάστατη πορεία της ζωής του Μίκη, μέσα από πρόζα, αποσπάσματα συνεντεύξεών του και αφήγηση, δίνοντας έμφαση σε μουσικές συνθέσεις του, σε συνδυασμό με χορό και ζωντανή μουσική!

Επιχειρείται να μεταφερθεί επί σκηνής με μια γρήγορη «ματιά» η πολυτάραχη ζωή του και ένα μικρό μέρος του ογκώδους έργου του.

Ιδέα, Καλλιτεχνική Επιμέλεια και Σκηνοθεσία: Πάνος Διδάχος

Παραγωγή: Πολιτιστικός Σύλλογος Κορινθίων Τερψιχόρη

Μουσική Επιμέλεια:GrupoBuenaventura

Φωνή, Κρουστά: Πάνος Διδάχος

Φωνή: Μιχαέλα Σενή

Κιθάρα, Κουβανικό Tres: Γρηγόρης Σιούτης

Πιάνο, Πλήκτρα: Βασίλης Κοντογιάννης

Τύμπανα, Κρουστά: Ανδρέας Σιώλος

Κοντραμπάσο, Κιθάρα, Λαούτο: Θοδωρής Σκόνδρας

Τρομπόνι, Μπουζούκι: Γιώργος Γεώργας

Τρομπέτα, Φωνητικά: Νίκος Κωνσταντέλος

Κρουστά: Φωτεινή Χρυσικοπούλου

Φωνητικά: Εύα Χαρίτωνος

Βιολί: Παναγιώτης Kοτσώνης

Είσοδος ελεύθερη

Συνιστάται η κράτηση θέσεων στα τηλ. 6972907050 & 6974876511

Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 03, 2022

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Πολιτιστικός Σύλλογος Κορινθίων "Τερψιχόρη": Μίκης Θεοδωράκης... της Ελλάδας και του κόσμου"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator