"Βοϊδίσιο όργωμα": 32.000 € απευθείας ανάθεση από τον Σταματόπουλο στον ξάδελφό του !!!

0Άγιος Βασίλης: Συνεχίζονται οι Απευθείας Αναθέσεις, San ta παραμύθια... στον Δήμο Σικυωνίων!

Η μεταφορά των σκουπιδιών του Δήμου μας στην ΤΕΡΝΑ με απευθείας ανάθεση από τον Σπύρο Σταματόπουλο στον συνονόματο ξάδελφο του, πως σου ακούγεται...;

Εσύ θα τον πληρώσεις τον ξάδελφο μέσω της αύξησης των Δημοτικών Τελών 140%!  Είναι μεγάλη η μπίζνα τα σκουπίδια ...

Με υπογραφή της Απόφασης στις 29.12.2022, δια χειρός του Αντιδημάρχου Οικονομικών Γιώργου Τσολάκου, που δεν έχει καμία συγγενική σχέση με τον εργολάβο και γενική διατύπωση περί των ποσοτήτων μεταφοράς. Γιατί στις λεπτομέρειες κρύβεται η ομορφιά ή η βρωμιά...

Επιτέλους, Τέλος!

Μάρκος Λέγγας

Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 30, 2022

0 Σχόλια για την ανάρτηση: ""Βοϊδίσιο όργωμα": 32.000 € απευθείας ανάθεση από τον Σταματόπουλο στον ξάδελφό του !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator