ΔΗΜ. ΜΠΙΤΖΙΟΣ: "Χαιρετίσματα στη δημοτική εξουσία των καταφερτζήδων και επαγγελματιών" !!!

0



Θέλω να πώ την γνώμη μου.Να μοιραστώ μαζί σας τις απλές μου σκέψεις, γιατί με πνίγουν.
Με το φτωχό μου το μυαλό που λέει και ο Πανούτσος, παρακαλουθώ άλλοτε σαν πρωταγωνιστής και άλλοτε σαν θεατής όσα συμβαίνουν στην Κόρινθο και νοιώθω ότι όλα είναι στραβά.
Σε όλον τον πλανήτη οι πόλεις προσπαθούν να πάνε μπροστά, προσπαθούν να μιλήσουν με το μέλλον και να αναδείξουν τους ανθρώπους, που είναι στην πρώτη γραμμή της ζωής, της κοινωνίας και της παραγωγής.
Παντού παρακαλάνε τους νέους ανθρώπους να βγουν μπροστά, να αναλάβουν ευθύνες και να τρέξουν την ίδια την ζωή τους.
Στην Κόρινθο οι νέοι κάτω από 40 ετών είναι αόρατοι. Δεν τους ακούν, δεν τους βλέπουν, δεν τους λογαριάζουν.
Βλέπω τις δημοτικές παρατάξεις που έχουν φτάσει στο 1970 για πάρουν ότι παλιό και φθαρμένο και πολυχρησιμοποιημένο υλικό υπάρχει για να κερδίσουν την μάχη των εντυπώσεων…στους μεσήλικες και τους ηλικιωμένους!!!
Λένε θα κάνουν ανανέωση και φέρνουν στην επιφάνεια, τα πρόσωπα που δίχασαν, πόνεσαν, απογοήτευσαν και έδιωξαν τους πολίτες από τα κοινά.
Απορείτε γιατί εγώ που δεν είμαι μορφωμένος, που πολλές φορές δεν έχω κομψούς τρόπους και μιλώ αθυρόστομα έχω 1.000 Like στο προφίλ μου και τρέχετε να πείτε ότι η κοινωνία είναι χάλια και θέλει Μπίτζιους!
Αυτό λέτε γιατί σας βολεύει να το λέτε. Γιατί αρνείστε όλοι οι σοβαροφανείς να βγείτε από τα κασμήρια σας, γιατί τις επιλογές τόσα χρόνια δεν τις κάνει κανένας Μπίτζιος. Εσείς οι καθωσπρέπει τις κάνετε.

𝝚𝝲ώ 𝝴ί𝝻𝝰𝝸 𝝳𝝶𝝻𝝸𝝾ύ𝞀𝝲𝝶𝝻𝝰 𝝨𝝖𝝨
ΕΣΕΙΣ φτιάξατε τις κωλοτούμπες στα κοινά, πολλοί από εσάς κάνατε επιβίωση την μετακίνηση πριν τις εκλογές, εσείς γίνατε επαγγελματίες αυτοδιοικητικοί και όλοι οι υποψήφιοι από εσάς ξεκινούν για να φτιάξουν συνδυασμούς, γιατί τελικά ΑΥΤΟΥΣ ψηφίζετε.
Εγώ σας ξέφυγα και τώρα ταλαιπωρώ τον καθωσπρεπισμό, τις επικοινωνιακές στρατηγικές, τις ανίερες συμμαχίες και τις σιωπές όλων.

𝚱𝚶𝚰𝚻𝚨𝚵𝚻𝚬 𝚩𝚸𝚬 𝛕𝛐𝛖ς 𝛎έ𝛐𝛖ς 𝛂𝛎𝛉𝛒ώ𝛑𝛐𝛖ς.
Αφήστε στα χρονοντούλαπα τους αυτοδιοικητικούς που ότι είχαν να κάνουν το έκαναν, ότι είχαν να δώσουν το έδωσα. Ότι κακό έκαναν μην το τραβάτε πιο πολύ.

𝚺𝚱𝚼𝚿𝚻𝚬 𝚩𝚸𝚬 𝚺𝚻𝚶𝚼𝚺 𝚴𝚬𝚶𝚼𝚺 𝚻𝚮𝚴 𝚱𝚶𝚸𝚰𝚴𝚯𝚶𝚼
Μπούχτισε η πόλη και τα χωριά από μεταγραφές πολύπειρων και ψηφοσυλλεκτικών παραγόντων, κουράστηκε από τους ίδιους και τους ίδιους από την εποχή του Δαλακλείδη.
Αν αυτοί που σήμερα έρχονται από το βαθύ χθες είχαν τις ικανότητες και το ταλέντο να ΣΩΣΟΥΝ την Κόρινθο, θα το είχαν κάνει τόσα χρόνια. Δεν το έκαναν.!
Πως θα το κάνουν τώρα;;;;
Το λέω και στην δική μου παράταξη. Με ρούχα που έχουν φθαρεί από τον χρόνο, ούτε κομψός γίνεσαι, ούτε ελπιδοφόρος γαμπρός φαίνεσαι, πολύ περισσότερο δε, κανείς δεν θα σε περάσει ποτέ για ΝΕΟ.

𝝜 𝝥𝝤𝝠𝝜 𝝚𝝬𝝚𝝞 𝝖𝝢𝝖𝝘𝝟𝝜 𝝩𝝤𝝪𝝨 𝝢𝝚𝝤𝝪𝝨
Αλλά ποιος να κάνει τον κόπο, να ακούσει τους νέους επιστήμονες, τους άνεργους, τους επαγγελματίες, τους νέους που τους έχουν διαλύσει τα όνειρα οι κρίσεις και τα δικά σας λάθη, των επιφανών αλάθητων και επι γενικώς και αορίστου παντογνωστών;
Εσείς τα ξέρετε όλα αλλά οι νέοι δεν σας βλέπουν και όσο τους προκαλείτε με το κάρβουνο, τόσο πιο πολύ αόρατοι γίνεσθε.
Σας φωνάζουν αλλάξτε αλλά δεν ακούτε, σας φωνάζουν με την σιωπή τους μην γυρίζετε στο παρελθόν αλλά φτιάξτε μας το μέλλον. Πάλι δεν ακούτε.!
Δεν είμαι ως γνωστόν ο τυπικός αυτοδιοικητικός παράγοντας αλλά μάλλον προβληματικός όπως με λέτε, γιατί εγώ μιλώ ΜΟΝΟ με τους νέους. Ισως μεταξύ των άλλων έχω και παλιμπαιδισμό αλλά οι νέοι με στηρίζουν, σε αυτούς απευθύνομαι και αυτούς θέλω να εκφράζω.
Είναι η προσωπική μου, πιθανόν πρωτόγονη ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ στην ολική αναπαλαίωση που επιχειρείται για μία ακόμα φορά στην πόλη και το χωριό μου, από όλους.ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ.!!!
Όσο εσείς ψάχνετε δοκιμασμένους, πολυχρονεμένους νταραβεριτζήδες τόσο πιο πολύ θα πηγαίνω πιο κοντά σους νέους και ας είμαι 45 χρονών.
Ξυπνήστε, αλλάξτε, κοιτάτε μπροστά.
Αυτό θέλει η Κόρινθος και η κοινωνία.
Χαιρετίσματα λοιπόν στην δημοτική εξουσία των καταφερτζήδων και επαγγελματιών!

Μόνιμα αντισυμβατικός
𝚫𝚮𝚳𝚮𝚻𝚸𝚮𝚺 𝚳𝚷𝚰𝚻𝚭𝚰𝚶𝚺
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 11, 2022

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΔΗΜ. ΜΠΙΤΖΙΟΣ: "Χαιρετίσματα στη δημοτική εξουσία των καταφερτζήδων και επαγγελματιών" !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator