Δ. ΜΠΙΤΖΙΟΣ: ΤΟ ΑΤΥΧΕΣ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΛΕΧΑΙΟΥ

0Η αντιδικία μου με μία κυρία στο Λέχαιο έχει πάρει μεγάλη διάσταση, ιδιαίτερα από τα αντιπολιτευόμενα στην δημοτική αρχή επώνυμα και ανώνυμα μέσα.
Οι κάτοικοι του Λεχαίου, γνωρίζουν καθημερινά την προσπάθεια που κάνει η υπηρεσία καθαριότητας και εγώ προσωπικά να κρατήσουμε το χωριό καθαρό. Ιδιαίτερα το καλοκαίρι.
Φυσικά και δεν θεωρώ «γύφτους» τους κατοίκους του Λεχαίου και το αποδεικνύω με τις πράξεις μου και τους φίλους μου στο χωριό.
Η φραστική μου αυτή αναφορά ήταν ατυχής, όσο και αν εννοούσα συγκεκριμένους ασυνείδητους που κάνουν ότι μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα με τα ογκώδη, τα οποία μας έχουν κυριολεκτικά αγανακτήσει.
Ελπίζω στην κατανοησή σας αλλά και την βοήθεια σας να κρατήσουμε το Λέχαιο όπως και όλο τον δήμο καθαρό.

Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 08, 2022

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Δ. ΜΠΙΤΖΙΟΣ: ΤΟ ΑΤΥΧΕΣ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΛΕΧΑΙΟΥ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator