ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Ομαδικά "πυρά" κατά Μπίτζιου από συμπολίτευση κι αντιπολίτευση - ΒΙΝΤΕΟ

0Ομαδικά "πυρά" δέχεται ο αντιδήμαρχος καθαριότητας του Δήμου Κορινθίων Δημήτρης Μπίτζιος για το απρεπές, πλην όμως πέρα για πέρα αληθινό σχόλιό του για κάποιους κατοίκους του Λεχαίου που δε συμμορφώνονται στις υποδείξεις των υπεύθυνων της καθαριότητας του Δήμου, με αποτέλεσμα να ρυπαίνουν κατ'εξακολούθηση.

Κάποιοι θα πρέπει να καταλάβουν ότι ο Δημήτρης δεν είναι δήθεν, δεν είναι πολιτικός, είναι ένας άνθρωπος της καθημερινής εργασίας και της προσπάθειας και έτσι συμπεριφέρεται πάντα... γνήσια.

Τέλος, καλό θα ήταν αντί να επιτίθενται συντονισμένα στον αντιδήμαρχο, να επιτεθούν με την ίδια θέρμη σε αυτούς που παρανομούν και ρυπαίνουν..., καλύτερο αποτέλεσμα θα είχαν και θα ήσαν όλοι ευχαριστημένοι και κυρίως καθαροί !!!

Μετά τη χθεσινή του ανάρτηση για το περιστατικό (δείτε εδώ) σήμερα επανήλθε με νέο βίντεο:

Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 08, 2022

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Ομαδικά "πυρά" κατά Μπίτζιου από συμπολίτευση κι αντιπολίτευση - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator