Δύο επιπλέον χειρούργοι ιατροί στο νοσοκομείο Κορίνθου

0



Με ιδιαίτερη χαρά γνωστοποιούμε ότι σε λίγες ημέρες το νοσοκομείο μας θα ενισχυθεί με δύο επιπλέον χειρουργούς ιατρούς, οι οποίοι θα καλύψουν τις ανάγκες του χειρουργικού τμήματος .

Η ενίσχυση αυτή, είναι στη συνέχεια αποφάσεων του Υπουργείου Υγείας να προκηρύξει έξι (6) θέσεις επικουρικών ιατρών διαφόρων ειδικοτήτων (2 στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών, 2 στο Καρδιολογικό Τμήμα, 1 ΩΡΛ και 1 Νευρολόγο) η σχετική διαδικασία για προσέλευση τους, ευρίσκεται σε εξέλιξη.

Συγχρόνως δε εξακολουθητικά με ενέργειες του Διοικητή της 6ης ΥΠΕ κ. Ι. Καρβέλη συνεχίζεται η ενίσχυση του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών με μετακίνηση ιατρών από τα Κέντρα Υγείας της Περιφέρειας, ώστε να προσπαθήσουμε να ανταπεξέλθουμε στις αυξημένες καλοκαιρινές ανάγκες.

Για όλη αυτή την προσπάθεια αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου και τους προαναφερόμενους .

Ιδιαίτερη μνεία θεωρούμε ότι απαιτείται να γίνει για την άοκνη συνεχή προσπάθεια του Υφυπουργού Αρμόδιου για την Έρευνα & Τεχνολογία κου Χρήστου Δήμα, ο οποίος συνέβαλε αποφασιστικά με την προσωπική του παρέμβαση για την προαναφερόμενη ενίσχυση του Νοσοκομείου μας και την ενδυνάμωσή του.

Ο κος Χρήστος Δήμας απέδειξε με τις ενέργειες του ότι το Νοσοκομείο μας αποτελεί πρωταρχική του πολιτική προτεραιότητα και εμείς αισθανόμαστε ευγνωμοσύνη για αυτό.

O ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ του Γ.Ν.Κ.
ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΚΑΡΠΟΥΖΗΣ
Δημοσίευση: Ιουλίου 22, 2022

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Δύο επιπλέον χειρούργοι ιατροί στο νοσοκομείο Κορίνθου"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator