Β.Νανόπουλος: "Η δημοτική μας αρχή με σωστές κινήσεις επεκτείνει τον παραλιακό πεζόδρομο στα Καλάμια" - ΒΙΝΤΕΟ

0Ξεκίνησε λίγα λεπτά μετά τις 9:00 σήμερα το πρωί η κατεδάφιση κτισμάτων που βρίσκονται στο τέρμα της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου (περιοχή Κεραμυδάκι) προκειμένου να υλοποιηθεί το μεγάλο έργο της επέκτασης του παραλιακού πεζόδρομου και της ενοποίησης του παραλιακού μετώπου.

«Υλοποιούμε σήμερα ένα αίτημα και μια επιθυμία ετών των κατοίκων της περιοχής αλλά και ολόκληρης της πόλης» δήλωσε από το σημείο ο Δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος εκφράζοντας την χαρά και ικανοποίηση του. «Η απομάκρυνση των οικιών που βρίσκονται εδώ θα μας επιτρέψει να επεκτείνουμε τον πεζόδρομο που υπάρχει ήδη για 450 ακόμα μέτρα. Σε λίγους μήνες από σήμερα θα δημιουργηθεί νέος πεζόδρομος για κατοίκους και επισκέπτες, ένας πεζόδρομος παραλιακός όπως αρμόζει στην παραλία μας.»

Κάτοικοι της περιοχής έδειξαν στον κ.Δήμαρχο σημεία του υπάρχοντος πεζοδρόμου όπου έχουν καταγραφεί οι ημερομηνίες των τελευταίων έργων. Στο συγκεκριμένο κομμάτι η τελευταία παρέμβαση ήταν το 1988, 34 χρόνια πριν!

«Η ενοποίηση του παραλιακού μας μετώπου εντάσσεται στην βούληση και τον σχεδιασμό της δημοτικής μας αρχής η πόλη να στρέψει το βλέμμα της στην θάλασσα. Το έργο που ξεκινά σήμερα έχει έτοιμη μελέτη, είναι ενταγμένο στον προυπολογισμό του δήμου και θα έχει ολοκληρωθεί σε λίγους μήνες από σήμερα. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος διότι ακόμα μια δέσμευση μας υλοποιείται σε όφελος των πολιτών και του δήμου» κατέληξε ο δήμαρχος Βασίλης Νανόπουλος στην δήλωση του.

Οι διαδικασίες που οδήγησαν στην σημερινή εξέλιξη ήταν πολύπλοκες και χρονοβόρες ωστόσο τόσο η Διεύθυνση Πολεοδομίας και η αντιδήμαρχος κ.Κωνσταντίνα Κόλλια όσο και η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων, ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Πούρος , ο ειδικός σύμβουλος του δημάρχου Κώστας Παπασταμόπουλος και ο μελετητής Χρήστος Καπετανάκης κατόρθωσαν να τις δρομολογήσουν και να τις ολοκληρώσουν, προσφέροντας στην πόλη και το δήμο ένα πραγματικό έργο πνοής!
Δημοσίευση: Ιουλίου 07, 2022

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Β.Νανόπουλος: "Η δημοτική μας αρχή με σωστές κινήσεις επεκτείνει τον παραλιακό πεζόδρομο στα Καλάμια" - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator