ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ Γ.Ν.ΚΟΡΙΝΘΟΥ

0



ΚΟΡΙΝΘΟΣ 07-07-2022
Γ.Ν.ΚΟΡΙΝΘΟΥ
Γραφείο Διοίκησης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Διοίκηση του Νοσοκομείου ευρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι στης 06 Ιουλίου 2022 υπογράφηκε μεταξύ του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ.Παναγιώτη Νίκα και του Διοικητή του Νοσοκομείου Κορίνθου κ.Γρηγόρη Καρπούζη η Προγραμματική Σύμβαση για το έργο «ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ του Γ.Ν.ΚΟΡΙΝΘΟΥ» με συνολικό προϋπολογισμό 4.434.744,06€, γεγονός που σηματοδοτεί ένα σημαντικό βήμα προς την υλοποίηση του εν λόγου έργου.

Με την υπογραφή της εν λόγω σύμβασης η διαδικασία εκτέλεσης του έργου μπαίνει στη τελική ευθεία και πλέον απομένουν λίγα ακόμη βήματα για την έναρξη της εκτέλεσης του.

Εκφράζουμε για μια ακόμη φορά την ευαρέσκεια μας για την ενίσχυση του Νοσοκομείου από την Περιφέρεια Πελοποννήσου και τον Περιφερειάρχη κ.Παναγιώτη Νίκα .

Αισθανόμαστε ακόμη την αδήριτη ανάγκη να ευχαριστήσουμε τον Βουλευτή του Νομού μας και Υφυπουργό Χωροταξίας και Αστικού Περιβάλλοντος κ.Νικόλαο Ταγαρά για το ανυπόκριτο και άμεσο ενδιαφέρον του ώστε να προχωρήσουν οι διαδικασίες του έργου και να ευρισκόμαστε στην φάση έναρξης της υλοποίησης του.

Ίσως χωρίς την καθοριστική αυτή παρέμβαση του κ.Ταγαρά το έργο να μην είχε προχωρήσει.

Από τη Διοίκηση του Νοσοκομείου
ΚΟΡΙΝΘΟΥ
Δημοσίευση: Ιουλίου 07, 2022

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ Γ.Ν.ΚΟΡΙΝΘΟΥ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator