Ευχαριστήριο προς το Αστυνομικό Τμήμα Κιάτου

0
Ευχαριστούμε τον κο Διοικητή και τους συνεργάτες του αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κιάτου του Δήμου Σικυωνίων για το ενδιαφέρον και την άψογη συνεργασία μας, όταν εισέβαλαν διαρρήκτες στην οικία μας στο Κάτω Διμηνιό την 19η Ιουλίου και ώρα 22:00 την ώρα μάλιστα που είμαστε και εμείς μέσα στο σπίτι.
Υπ'όψιν ότι τους παρακολουθούσαν ημέρες πριν και όχι μόνο τους συνέλλαβαν αλλά μας παρέδωσαν και τα κλοπιμαία.
Συγχαίρουμε, εν κατακλέιδει κι επιχαίρουμε για τη σωστή εκτέλεση των καθηκόντων τους.

Μεθ' υπολήψεως

Γεώργιος Ανδρουλάκης
Μαρία Ζαρουχλιώτη
Δημοσίευση: Ιουλίου 28, 2022

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ευχαριστήριο προς το Αστυνομικό Τμήμα Κιάτου"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator