4 ΝΕΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ

0


Σε τέσσερις (4) νέες μεταγραφές προχώρησε ο ΠΑΣ Κόρινθος ενισχύοντας με τον τρόπο αυτό το έμψυχο δυναμικό του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Η ομάδα μετά την ανάληψη της διοίκησης από τον Γιώργο Πιέτρη και άλλους Κορίνθιους επιχειρηματίες και υπό την προεδρία του Αλέξη Κούγια κινείται σε όλα τα επίπεδα τόσο οργανωτικά όσο και καθαρά ποδοσφαιρικά.

Έτσι βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τις μεταγραφές των

1. Χαράλαμπου Σαξανίδη, επιθετικού, 22 ετών ο οποίος πέρυσι αγωνίστηκε με την ομάδα του Μαρκόπουλου με την οποία και σημείωσε 17 τέρματα.2. Χάρη Παναγιωτόπουλου, τερματοφύλακα, 28 ετών ο οποίος πέρυσι αγωνιζόταν στην ομάδα του ΑΟ Λουτρακίου
3. Γιώργου Βοιδήλα, μέσου από τα Ισθμια, 20 ετών, ο οποίος πέρυσι αγωνίστηκε στους Αγίους Θεοδώρους και την προηγούμενη περίοδο με τον ΑΟ Λουτρακίου στη Γ’ Εθνική.4. Χρήστου Δημητρίου, αμυντικού, 26 ετών, ο οποίος πέρυσι αγωνιστηκε με την ομάδα του Αετού Σπατών.Επίσης επανέρχεται στις τάξεις του συλλόγου ένα ιστορικό του στελεχος ο φροντιστής Δημήτρης Αδαμάντιδης

Με αυτές τις προσθήκες η ομάδα μας έχει ολοκληρώσει 14 μεταγραφές υπό τη νέα διοικητική ηγεσία σηματοδοτώντας μια ριζική αναδιάρθρωση σε όλα τα επίπεδα.
Δημοσίευση: Ιουλίου 28, 2022

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "4 ΝΕΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator