4 νέα απορριμματοφόρα στο Δήμο Κορινθίων

0Β.Νανόπουλος: Μειώνουμε το κόστος καθαριότητας και προσφέρουμε καλύτερες υπηρεσίες στο περιβάλλον και τους πολίτες

Την ανανέωση του στόλου καθαριότητας με στόχο την παροχή καλύτερων υπηρεσιών, την προστασία του περιβάλλοντος και την μείωση του λειτουργικού κόστους, συνεχίζει η δημοτική αρχή της Κορίνθου.

Σήμερα το πρωί ο Δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος υπέγραψε σύμβαση προμήθειας τεσσάρων (4) νέων απορριμματοφόρων τύπου πρέσας, τρία εκ των οποίων διαθέτουν σύστημα πλύσης κάδων, προϋπολογισμού 875.440,00 ευρώ. Τα απορριμματοφόρα θα παραδοθούν, καινούρια και με όλα τα διακριτικά που ο δήμος θα ορίσει, σε διάστημα 5 μηνών από την υπογραφή της σύμβασης.

«Συνεχίζουμε να ανανεώνουμε τον στόλο μας και να αναβαθμίζουμε την υπηρεσία καθαριότητας γιατί είναι προτεραιότητα μας. Έχουμε ήδη προμηθευτεί 4 απορριμματοφόρα και σήμερα με την υπογραφή της νέας σύμβασης έρχονται ακόμα 4 με ενσωματωμένο σύστημα πλύσης ώστε παράλληλα με την αποκομιδή να πλένονται οι κάδοι. Μειώνουμε το κόστος λειτουργίας με αυτόν τον τρόπο και προσφέρουμε καλύτερες υπηρεσίες στον πολίτη και στο περιβάλλον» δήλωσε ο δήμαρχος Κορινθίων.
Δημοσίευση: Ιουλίου 22, 2022

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "4 νέα απορριμματοφόρα στο Δήμο Κορινθίων"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator