ΚΟΡΙΝΘΟΣ: ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΕΟΔΟΜΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟΥ - ΔΕΚΤΗ Η ΕΝΣΤΑΣΗ ΣΤΑΥΡΕΛΗ - ΒΙΝΤΕΟ

0



Το Δημοτικό Συμβούλιο με ιστορική απόφασή του χθες βράδυ ανέτρεψε τα σχέδια του Δημάρχου για την πολεοδόμηση του στρατοπέδου του 6ου Συντάγματος Πεζικού.

Με πλειοψηφία 12 θετικές ψήφους έναντι 10 αρνητικών της παράταξης του Δημάρχου κ. Νανόπουλου αποδέχθηκε τη μοναδική ένσταση της παράταξής μας ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ που υποβλήθηκε κατά της 10/14-2-2022 απόφασης Δημ. Συμβουλίου περί έγκρισης της πρότασης πολεοδόμησης του στρατοπέδου Καλογερογιάννη.

Σύμφωνα με αυτήν:

1. Μπήκε τέλος στη δημιουργία 4όροφων πολυκατοικιών 12 μέτρων ύψους για λογαριασμό του Ταμείου Εθνικής Άμυνας, μετατρέποντας τα κτίρια σε διόροφα 7,5 μέτρων ύψους, όπως ακριβώς είναι στην απέναντι περιοχή της Αγίας Άννας, της Μπαθαρίστρας και των Βοσέϊκων.

2. Μπήκε τέλος στο σχέδιο πολυκατοικιοποίησης του ιστορικού γηπέδου που έπαιζε ο Παγκορινθιακός από το δεκαετία του 1950. Το γήπεδο με την υπάρχουσα κερκίδα παραμένει ως Κοινωφελής Χώρος (ΚΦ) Αθλητισμού για την εξυπηρέτηση των κατοίκων και των αθλητών της πόλης.

3. Δημιουργείται μεγάλο Υπερτοπικό Πάρκο πλέον των 20 στρεμμάτων στη νότια πλευρά του σημερινού χώρου του στρατοπέδου για τις ανάγκες των Κορίνθιων κατοίκων, αντί των διάσπαρτων μικρών Κ.Χ. τα οποία δεν αποφέρουν κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα.

► Τώρα πως γίνεται ο Δήμαρχος να εισηγείται στο Δημοτικό Συμβούλιο την απόρριψη της ένστασής μας και οι δέκα (10) δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξής του να καταψηφίζουν την πρότασή μας και από την άλλη πλευρά ο ίδιος να πανηγυρίζει ότι η πολεοδόμηση του στρατοπέδου προχωρά σύμφωνα με την πρόταση της Δημοτικής Αρχής είναι απορίας άξιον!!!!

Σηκώνουμε τα χέρια ψηλά.

ΝΙΚΟΣ ΣΤΑΥΡΕΛΗΣ
ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΠΝΟΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ 
ΚΟΡΙΝΘΟΣ 08/06/2022

Δημοσίευση: Ιουνίου 08, 2022

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΟΡΙΝΘΟΣ: ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΕΟΔΟΜΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟΥ - ΔΕΚΤΗ Η ΕΝΣΤΑΣΗ ΣΤΑΥΡΕΛΗ - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator