Ενώνουν δυνάμεις οι δήμοι Κορινθίων και Βέλου Βόχας - Διεκδικούν χρηματοδότηση 916.193 ευρώ για καταφύγιο αδέσποτων ζώων

0Ο Δήμος Κορινθίων και η Δημοτική Αρχή εφαρμόζοντας από την αρχή της θητείας της στοχευμένο πρόγραμμα διαχείρισης των αδέσποτων ζώων συντροφιάς και σε συνέχεια των μέχρι σήμερα δράσεων στον τομέα αυτό, σε διαδημοτική συνεργασία με τον όμορο Δήμο Βέλου-Βόχας υπέβαλε χθες 31/5/2022 αίτημα και πλήρη φάκελο στο Υπουργείο Εσωτερικών, στα πλαίσια του Προγράμματος «Άργος» - ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ για την χρηματοδότηση του έργου:

«Κατασκευή & Εξοπλισμός εγκαταστάσεων καταφυγίων αδέσποτων ζώων συντροφιάς διαδημοτικής συνεργασίας Δήμου Κορινθίων & Δήμου Βέλου-Βόχας»

συνολικού προϋπολογισμού 916.193 €.

Κύριοι στόχοι από την υλοποίηση της εν λόγω πρότασης είναι:

o Η περισυλλογή & περίθαλψη αδέσποτων ζώων

o Η δημιουργία μητρώου αδέσποτων ζώων στους 2 Δήμους

o Η δυνατότητα ανεύρεσης οικογενειών υιοθεσίας αδέσποτων ζώων

o Η πρόληψη ατυχημάτων από αδέσποτα ζώα

Η πρόταση συμπεριλαμβάνει τα εξής 3 υποέργα:

ΥΠΟΕΡΓΟ 1: Κατασκευή Πανσιόν Φιλοξενίας αδέσποτων ζώων και Δημοτικού Κτηνιατρείου

Κατασκευή δημοτικού καταφυγίου αδέσποτων ζώων συντροφιάς, που θα αποτελεί χώρο προσωρινής παραμονής και περίθαλψης, και θα εγκατασταθεί σε μισθωμένη έκταση εκτός σχεδίου και εκτός ορίων οικισμών, εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Κορινθίων στη θέση «Μπαθαρίστρα».

ΥΠΟΕΡΓΟ 2: Προμήθεια εξοπλισμού διαχείρισης περίθαλψης και φροντίδας αδέσποτων ζώων

Προμήθεια εξοπλισμού για τη λειτουργία του ιατρείου, του χώρου του καταφυγίου και την περισυλλογή των αδέσποτων ζώων συντροφιάς.

ΥΠΟΕΡΓΟ 3: Υπηρεσία στειρώσεων αδέσποτων ζώων συντροφιάς

Κάθε είδους δαπάνη που αφορά τη στείρωση αδέσποτων ζώων συντροφιάς.
Δημοσίευση: Ιουνίου 02, 2022

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ενώνουν δυνάμεις οι δήμοι Κορινθίων και Βέλου Βόχας - Διεκδικούν χρηματοδότηση 916.193 ευρώ για καταφύγιο αδέσποτων ζώων"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator