Διεθνής Αγώνας Σκοποβολής στο σκοπευτήριο Κορίνθου

0Ο Όμιλος Αθλητικής Σκοποβολής Κορινθίας (ΟΑΣΚ) διοργανώνει τον Διεθνή Αγώνα Πρακτικής Σκοποβολής CANAL CHALLENGE που θα πραγματοποιηθεί στο Σκοπευτήριο Κορίνθου ( Πεδίο Βολής 6ου Συντάγματος ) από 18 έως και 22 Μαΐου .

Η Τελετή Βραβεύσεων θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Θέατρο Θωμάς Θωμαίδης την Κυριακή 22 Μαΐου 2022 και ώρα 1500.

Ο Όμιλος Αθλητικής Σκοποβολής Κορινθίας (ΟΑΣΚ) μέσα στα πλαίσια προετοιμασίας του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Πρακτικής Σκοποβολής τον Σεπτέμβριο του 2023 διοργανώνει για πέμπτη συνεχόμενη φορά τον Διεθνή Αγώνα CANAL CHALLENGE που αποτελεί πλέον έναν αθλητικό θεσμό στον Δήμο Κορίνθου .

Στο CANAL CHALLENGE δίνουν το παρών σκοπευτές από 25 χώρες από Ευρώπη ,Ασία, Αμερική και συνδυάζουν την αγωνιστική δράση με ολιγοήμερες διακοπές .

Το σκοπευτήριο Κορίνθου θα υποδεχτεί συνοδούς και επισκέπτες και 200 σκοπευτές Τετάρτη 18 έως και Κυριακή 22 Μαΐου 2022 (08:00 πμ– 1300 μμ )

Το αθλητικό αυτό γεγονός είναι συνδιοργάνωση του ΟΑΣΚ και του Δήμου Κορίνθου με την υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου .

Υπεύθυνος Επικοινωνίας
Κων/νος Ιωσηφίδης
Τηλ.Επικ. 6981072511
Δημοσίευση: Μαΐου 17, 2022

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Διεθνής Αγώνας Σκοποβολής στο σκοπευτήριο Κορίνθου"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator