Προς τους Πράσινους Οικολόγους της Γερμανίας

0



(Κοινοποιήθηκε και στην Γερμανική πρεσβεία, για να διαβιβαστεί στο εν λόγω κόμμα)

     Είστε πλέον ότι πιο αηδιαστικό υπάρχει στην Ευρώπη και φυσικά δεν έχετε καμία σχέση με αυτό που λέτε. «Οικολογία» σημαίνει «το ξινιάρι που βογγάει» κι εσείς δεν το έχετε κάνει αυτό ούτε στον ύπνο σας. Το αφήνετε για τους δούλους σας· άρα εκείνοι είναι οι οικολόγοι. Αυτό όμως είναι απλό πταισματάκι.

     Μας το παίζατε πιο αντεξουσιαστές από τους αναρχικούς, πιο φιλάνθρωποι από τους Χριστιανούς, πιο ειρηνιστές από τον Δαλάι Λάμα, αλλά τώρα οι φερετζέδες έπεσαν, όπως γίνεται πάντα με τους «επαναστάτες», όταν παίρνουν την εξουσία. Μόλις είδατε Ναζί, σας έπιασε νοσταλγία· σας μίλησε το Γερμανικό σας αίμα.

     Εγώ τις βλέπω τις Ρώσικες βαρβαρότητες και τις φωνάζω. Εσείς πως αδυνατείτε να δείτε τις φρικαλεότητες των ομοϊδεατών σας; Όταν βομβαρδίζεις κατοικημένες ζώνες διαπράττεις έγκλημα πολέμου. Όταν βομβαρδίζεις τους δικούς σου άμαχους, τι είναι; Όταν εκτελείς εν ψυχρώ (κάθε φορά που βρίσκεις την ευκαιρία) όσους δεν πήγαν να καταταγούν, τι είναι; [Παρόλα αυτά δεν έχουν κηρύξει ακόμα γενική επιστράτευση!!!!!!! Προφανώς φοβόνται τον ίδιο τον λαό τους.]

     Πριν ανακοινωθεί ένα έγκλημα, έχετε βγάλει ήδη απόφαση ενοχής… Ακόμα και την on camera εκτέλεση ξένης δημοσιογράφου* την αποδώσατε σε αόρατους Ρώσους!!!!!!!!!!!! Δεκάρα δεν δίνετε για τον Ουκρανικό λαό, που μισεί και φοβάται εξίσου με τον Πούτιν και την δική του κυβέρνηση. Ταυτιστήκατε με τους Ναζί, που σας φτύνουν κατάμουτρα, όπως και όλους τους συμμάχους τους. Πραγματικά, αυτό αξίζει σε όλους σας υποκριτές.

     Αν θέλατε να σταματήσουν τα εγκλήματα πολέμου, θα έπρεπε να σταματήσει ο πόλεμος, που τροφοδοτείτε με κάθε λογής όπλα. Θέλετε πόλεμο, αλλά δεν έχετε την στοιχειώδη αξιοπρέπεια να πολεμήσετε οι ίδιοι. Εκμεταλλεύεστε όχι μόνο τον δυναμισμό των νεοναζί, αλλά και τον πατριωτισμό κάποιων Ουκρανών, που δεν τους αφήνετε να ησυχάσουν, αναγκάζοντας τους να συνεχίζουν έναν αγώνα, όχι μόνον μάταιο, αλλά ούτε εντελώς δίκαιο. Αυτός είναι ο λόγος, που η συντριπτική πλειοψηφεία των Ουκρανών αρνείται να πολεμήσει ακόμη και τώρα.

     Αυτό κάνετε, ότι δεν το βλέπετε και ταυτίζετε το Ουκρανικό έθνος με τα νεοναζιστικά γουρούνια, που το καταδυναστεύουν και το καταληστεύουν 8 χρόνια τώρα, μόνο και μόνο γιατί έτσι εξυπηρετούνται οι επιθετικοί στόχοι του ΝΑΤΟ. Ούτε την Κριμαία δεν θα είχε χάσει η Ουκρανία, αν δεν γινόταν εχθρός της Ρωσίας. Αφού διάλεξε αυτόν τον δρόμο, θα υποστεί και τις συνέπειες, οι οποίες θα μεγαλώνουν διαρκώς, όσο (εξ αιτίας σας) παρατείνεται ο πόλεμος.

     Αυτό δεν σας νοιάζει καθόλου όμως, όπως και το αίμα του αθώου λαού. Σας αρκεί που φθείρεται και η Ρωσία από τον πόλεμο και θα θυσιάσετε ακόμα και όλους τους Ουκρανούς, προκειμένου να ικανοποιηθεί η παρανοϊκή ματαιοδοξία σας. Δεν σας ενδιαφέρει πιά ούτε ο Γερμανικός λαός, που θα υποστεί κι αυτός τις συνέπειες της αλαζονείας σας.  

     Εσείς είσθε οι πιο αισχροί από όλους, γιατί βάζετε στην ζυγαριά του πολέμου το ψευτοκύρος του ιδεαλιστή, που αποκτήσατε άκοπα. Χωρίς καμία θυσία, χωρίς κανέναν αγώνα, εκτός από τις θορυβώδεις «διαμαρτυρίες» προς το σύστημα που σας τρέφει. Και τώρα που το σύστημα αυτό σας έβαλε και στην κυβέρνηση, βαλθήκατε να αποδειχτείτε βασιλικότεροι του βασιλέως.

     Ακόμα και τα πιο φιλοΝΑΤΟικά κόμματα της Γερμανίας εκφράσανε κάποιες επιφυλάξεις για αυτήν την παράνοια· εσείς καμία. Οδηγείτε την ανθρωπότητα στον όλεθρο. Τάχα θέλετε να μας σώσετε από τα πυρηνικά εργοστάσια, προφανώς γιατί είναι αργός και αβέβαιος αυτός ο τρόπος εξόντωσης και εσείς προτιμάτε τον γρήγορο πυρηνικό πόλεμο, που θα σβήσει και τα ίχνη του προηγούμενου εγκλήματος σας, γιατί θα προκαλέσει και ο ίδιος πανδημία καρκίνου και άντε να αποδείξει κανείς, αν την πάτησε από τα πυρηνικά, ή τα εμβόλια… [Που να το πει κανείς, ότι «τα παιδιά της φύσης» θέλουν να μας σουτάρουν όλους με τέτοια σκευάσματα…]

     Το πρόβλημα είναι, ότι ο Γερμανικός λαός δεν έχει και πολύ γρήγορα πολιτικά αντανακλαστικά και πάντα ανακαλύπτει έκπληκτος εκ των υστέρων, ότι ακολούθησε λάθος ηγέτες και συμμετείχε ενεργά στα εγκλήματα τους. Τώρα μας παριστάνετε τους χίπις, που «αντιστέκονται» στον επεκτατισμό μίας βουλιμικής υπερδύναμης. Ξεχνάτε βέβαια ότι οι χίπις τα έβαλαν με το δικό τους κράτος· δεν έγιναν όργανα του στρατοκρατικού κατεστημένου και της βιομηχανίας όπλων. Παραβλέπετε, ότι το σύνθημα των χίπις ήταν «Ειρήνη», ενώ το δικό σας είναι «Πόλεμος» και μάλιστα πυρηνικός. Εκείνοι αφελώς βέβαια νόμιζαν, ότι οι συναυλίες θα σταματήσουν τον πόλεμο. Εσείς κάνετε συναυλίες να μαζέψετε λεφτά για όπλα!!!!!!!!!!!

     Αλλά ξέχασα· εκτός από τις αρχές της ειρήνης και της οικολογίας, υπερασπίζεστε και τις αρχές της ανεξαρτησίας, για αυτό προφανώς εξοπλίζετε τους Τούρκους, που αμύνονται στην επιθετικότητα των Κυπρίων, των Ελλήνων, των Σύριων, των Κούρδων, των Αρμενίων…

 

* Επειδή μάλλον δεν θα τα ξαναπούμε, δεν μπορώ να κρατηθώ να αναφέρω λίγα περιστατικά (από τα εκατοντάδες) της «ευπιστίας» τόσο υμών, όσο και γενικότερα του «ελεύθερου κόσμου».

1) Τις πρώτες ημέρες στην Μαριούπολη τα καθάρματα αρνούνταν να βομβαρδίσουν κατοικημένες ζώνες!! Ετσι άρχισε ο βομβαρδισμός «πληροφοριών»… «Κτηνωδία. Οι Ρώσοι βομβάρδισαν νηπιαγωγείο»!!!!!! Η φωτογραφία έδειχνε μία «ζημιά», που μόνο κάποιος άσχετος δεν θα καταλάβαινε, ότι έγινε από χωματουργικό μηχάνημα. Δεν είχε σπάσει ούτε ένα τζάμι, ούτε καν στο ένα μέτρο από την «έκρηξη» και το κτίριο παρέμενε άθικτο και κάτασπρο!!!!!!!! Στην συνέχεια ένας ανόητος Ρώσος πρόσθεσε ένα χωματουργικό μηχάνημα στην φωτογραφία (και το παραδέχτηκε) και έτσι το περιστατικό χαρακτηρίστηκε Fake των Ρώσων!!!!!!!!!!!!!!!

2) Στο προηγούμενο περιστατικό οι σκηνοθέτες δεν σκότωσαν παιδιά, αλλά έμαθαν από τα λάθη τους και αμέσως οργάνωσαν τον «βομβαρδισμό» του μαιευτηρίου. Τους ξεμπρόστιασε η κοπέλα, που «διέσωσαν», αλλά εσείς βρήκατε την «αλήθεια»· την απήγαγαν και την εκβιάζουν… Μπορεί να έχασε το σπίτι της στην Μαριούπολη, μπορεί να είναι το πατρικό της και οι γονείς στο Ντονέτσκ, αλλά η κοπέλα ήθελε να πάει στο Κίεβο, γιατί δεν μπορούσε να αποχωριστεί την θαλπωρή των «διασωστών» της και οι παλιάνθρωποι την απήγαγαν και την πήγαν με το ζόρι στο πατρικό της…

3) Υποτίθεται, ότι οι Ρώσοι στην δολοφονική παραφορά τους δεν αφήνουν τους αμάχους να φύγουν, αδιαφορώντας για τον «παγκόσμιο στιγματισμό». Δύο κοριτσάκια που έφτασαν στην Ελλάδα, είπαν άλλα όμως στην τηλεόραση. «Μόλις βγήκαμε από την Μαριούπολη πέσαμε σε μπλόκο Ουκρανών, οι οποίοι μας απειλούσαν με τα όπλα και μας έλεγαν να γυρίσουμε πίσω.» Τελικά τους άφησαν γιατί ανάμεσα τους ήταν και ο Ελληνας πρόξενος. Από τους 80 μόνο καμιά δεκαριά ήσαν Ελληνες και συνέχισε το κορίτσι «Αμέσως μετά πέσαμε στο μπλόκο των Ρώσων, που μας καθησύχαζαν». Αμέσως μετά κόπηκε το βίντεο…

4) Πριν αρχίσουν οι βομβαρδισμοί, τους οποίους αποδίδετε και μάλιστα αποκλειστικά στους Ρώσους, οι «υπερασπιστές της ανεξαρτησίας» σκότωσαν για πλάκα δύο Ελληνες άοπλους στην Μαριούπολη. Κατά τα άλλα, δεν βομβάρδισαν αυτοί τα Ελληνικά χωριά…

5) Μετά από τόσα που προηγήθηκαν, πάλι πειστήκατε από την πρώτη στιγμή, ότι ο πύραυλος στον σιδηροδρομικό σταθμό ήταν σίγουρα Ρώσικος, γιατί εκτός από μεθυσμένοι στο δολοφονικό τους όργιο, είναι και ηλίθιοι…

6) Και φυσικά δεν έχετε καμία αμφιβολία, ότι οι Ρώσοι σκοτώνουν, όλους όσους ΔΕΝ τους αντιστέκονται!!!!!!!!!!!! Επίσης είσθε βέβαιοι, ότι η ανακοίνωση της Ουκρανικής αστυνομίας την 2|4 για «επιχείρηση εκκαθάρισης των Ρωσόφιλων στην Bucha» με την επωνυμία «Σαφάρι» δεν έχει καμία σχέση με τα πτώματα εκείνων που δεν αντιστάθηκαν στους Ρώσους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

     Οι Ουκρανοί δεν θέλησαν να το κρύψουν, ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Για να τρομοκρατήσουν τους συμπατριώτες τους, που ακόμα και τώρα αρνούνται να γίνουν στρατιωτάκια του ΝΑΤΟ. Και στον σιδηροδρομικό σταθμό επίσης δεν προσπάθησαν να κρύψουν το έγκλημα τους, αφήνοντας σε κοινή θέα τον πύραυλο με τα διακριτικά του, για να είναι σίγουροι οι συμπατριώτες τους για το τι τους περιμένει, αν δεν μείνουν ως ανθρώπινη ασπίδα.

     Ο Δυτικός μηχανισμός προπαγάνδας έχει φτάσει σε τέτοιο επίπεδο κυνισμού, που κάνει το μαύρο άσπρο, χωρίς να κάνει καμία προσπάθεια να ασβεστώσει τις μαυρίλες. Χρησιμοποιούν τις ίδιες ακριβώς εικόνες και για να τρομοκρατήσουν τον Ουκρανικό λαό και ως «αποδείξεις» των Ρώσικων εγκλημάτων!!!!!!!!!!     

Π. Ρέππας

Δημοσίευση: Μαΐου 03, 2022

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Προς τους Πράσινους Οικολόγους της Γερμανίας"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator