Το ΝΑΤΟ βρήκε το στρατό του και η ανθρωπότητα το μπελά της

0



     Πριν λίγο καιρό ξεφτιλίστηκε η Αμερική στο Αφγανιστάν. Τώρα διασύρεται η Ρωσία στην Ουκρανία. Δεν μένει παρά να δούμε την Ταϊβάν να ρεζιλεύει την Κίνα και θα τα έχουμε δει όλα. Κι εδώ που τα λέμε, αφού δεν τόλμησε τώρα η Κίνα να εκμεταλλευτεί την αναμπουμπούλα, πότε θα το τολμήσει;

     Ισχύει το ίδιο (με την Κίνα) και για τον Ερντογάν; Κώλωσε και το παίζει ειρηνοποιός; Ο Ταγίπ είναι μέγας αίλουρος και πανάξιος συνεχιστής της κληρονομιάς του επιτήδειου ουδέτερου. Σου λέει, αφού έκαναν «υπερασπιστές της δημοκρατίας» τους ναζί, γιατί να μην ανεχτούν κι εμένα, που με έχουν εξίσου ανάγκη; Παίζει το παιχνίδι του τέλεια, όπως και το φιλαράκι του ο Ζελένσκι. Και οι δύο προσφέρουν στο ΝΑΤΟ, αυτό που δεν έχει: Στρατό. Βέβαια υπάρχει μία ειδοποιός διαφορά. Ο στρατός του Ζελένσκι θριαμβεύει απέναντι σε μία υπερδύναμη, ενώ ο στρατός του Ερντογάν ταπεινώθηκε από υποδεέστερους αντιπάλους (Κούρδοι, Σύριοι). Ετσι ο πρώτος έχει πλέον το πάνω χέρι. Ολοι τρέχουν να καταθέσουν όπλα στα πόδια του.

     Μια ζωή ολόκληρη σε στρατιωτικές σχολές, ασκήσεις του ΝΑΤΟ και κουραφέξαλα, δεν μετράνε μία μπροστά σε δύο μήνες πολέμου. Οφείλουμε να ομολογήσουμε, ότι οι ναζί, εκτός από αδίστακτοι εγκληματίες,* είναι και πολύ καλοί πολεμιστές (όπως ήταν και οι Γερμανοί ομοϊδεάτες τους). Δεν βοηθάει το ΝΑΤΟ τους Ουκρανούς· οι Ουκρανοί πολεμούν για το ΝΑΤΟ. Οι καλοζωισμένοι Δυτικοί επαγγελματίες (δηλαδή μισθοφόροι) είναι «καλοί» πολεμιστές, μόνο όταν ο αντίπαλος δεν αντιστέκεται. Δεν κάνουν για πραγματικό πόλεμο· μόνο για ταρατατζούμ και παρελάσεις είναι.

     Γνωρίζοντας αυτήν την πραγματικότητα, την πρώτη ημέρα του πολέμου το βαλαν στα πόδια και είπαν στον Ζελένσκι «έλα μαζί μας να σωθείς». Προς τιμήν του δεν τους άκουσε και πόνταρε στον πατριωτισμό μερίδας του πληθυσμού, αλλά και στην δυναμικότητα των νεοναζί. Και εκεί που οι Δυτικοί φίλοι του είχαν φτάσει τρέχοντας στο Λβιβ, έτοιμοι να δραπετεύσουν στην Πολωνία, κοίταξαν πίσω και είδαν, ότι οι Ουκρανοί αντιστέκονται. Ηδη από την δεύτερη μέρα άρχισαν να το ψιλοσκέφτονται και όσο περνούσαν οι μέρες και εδραιωνόταν η στασιμότητα των Ρώσων σχεδόν σε όλα τα μέτωπα, κατάλαβαν, ότι η ευκαιρία ήλθε ουρανοκατέβατη.

     Εκεί που λίγο καιρό μετά τους Ταλιμπάν θα την έτρωγαν για δεύτερη φορά χωρίς να πολεμήσουν, με μία απλή προέλαση των Ρώσων, ξαφνικά όλα γύρισαν υπέρ τους και έχω βαρεθεί να μετράω οφέλη για τον Μπάιντεν. Ηδη στα προηγούμενα άρθρα έχω καταγράψει 1) Η οριστική εθνογένεση της Ουκρανίας την απέκοψε από τον Ρώσικο εθνικό κορμό. 2) Οι αρχικά καλές σχέσεις της Ρωσίας με τα κράτη που προέκυψαν από την διάλυση της ΕΣΣΔ, έχουν μεταβληθεί πλέον σε άσβεστο μίσος. 3) Απομυθοποιήθηκε η ισχύς της Ρωσίας ως υπερδύναμης. 4) Απομυζά τις οικονομίες των συμμάχων του, καταφέρνοντας πανεύκολα αυτό που δεν μπορούσε ούτε να ονειρευτεί οποιοσδήποτε Αμερικάνος πρόεδρος. Θα μας πουλήσει Αμερικάνικο αέριο 7-10 φορές ακριβότερα από το Ρώσικο και μαζί με αυτό και βουνά πανάκριβα όπλα.

     Με λίγα λόγια, αυτή η ανέλπιστη εξέλιξη του ήρθε κουτί σε όλα τα επίπεδα. Κάνει τον καθιερωμένο για κάθε Αμερικάνο πρόεδρο πόλεμο εναντίον του ισχυρότερου πιθανού αντιπάλου και δεν φτάνουν φέρετρα στην Αμερική. Επιπλέον αντί να απομυζά ο πόλεμος την Αμερικάνικη οικονομία, την τρέφει.

     Τα παραπάνω οφέλη όχι μόνο δεν φθίνουν προϊόντος του χρόνου, αλλά αυγαταίνουν. Η εικόνα του Ρώσικου στρατού και του ίδιου του Πούτιν έχει καταρρακωθεί ανεπανόρθωτα. Πλέον έχουν χάσει και την ψυχραιμία τους και προσπαθούν να πιαστούν από ανόητες «δικαιολογίες». Τους φάνηκε λιγότερο εξευτελιστικό από την αποδοχή της επιτυχίας των Ουκρανών, να παραδεχτούν, ότι η ναυαρχίδα τους σε πλήρη πολεμική ετοιμότητα βυθίστηκε από αναμμένο αποτσίγαρο!!!!!!!!!!!!!!!!

     Και μόνο ότι κάθε τόσο απειλούν με πυρηνικά, δείχνει ότι ούτε οι ίδιοι εμπιστεύονται πλέον τις στρατιωτικές τους δυνατότητες. Το χειρότερο για την Ρωσία και την ανθρωπότητα, υπάρχουν δύο ακόμα υποψήφιες Ουκρανίες· το Καζακστάν και ο Καύκασος. [Αντίθετα· πιστεύω, ότι με τις Βαλτικές χώρες και την Φινλανδία η σύγκρουση θα μείνει στα λόγια, ως ψευτοαντιπερισπασμός των Δυτικών.]

     Η κίνηση των ΗΠΑ να τα βρούν με το Ιράν, δεν αποσκοπεί μόνο στο πετρέλαιο. Μέσω Ιράν θα τροφοδοτούν τις δύο νέες εστίες πολέμου με όπλα και μαχητές. Βεβαίως έχουν κι άλλους δρόμους, αλλά η απόσπαση του Ιράν από τους φίλους της Ρωσίας θα δέσει καλύτερα στο άρμα του ΝΑΤΟ και τους άλλους δρόμους (Τουρκία, Πακιστάν και στην συνέχεια τα κεντροασιατικά κράτη).

     Ας ελπίσουμε, ότι ο Μπάιντεν θα αρκεστεί στα κέρδη, που αποκομίζει τόσο άκοπα στην Ουκρανία και δεν θα ανάψει κι άλλα φυτίλια για τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο και το πυρηνικό ολοκαύτωμα. [Πάντως αν αρχίσουν να βγαίνουν αληθινά, αυτά που έλεγε ο Μοντανιέ για πανδημία καρκίνων από τα εμβόλια, μόνο ένας πυρηνικός πόλεμος θα κάλυπτε τα ίχνη του εγκλήματος, καθώς θα δημιουργούσε και ο ίδιος πανδημία καρκίνου.]       

     Πραγματικά αυτό που θα καθορίσει την έκβαση των πραγμάτων δεν είναι οι αντικειμενικές συνθήκες, ούτε η λογική συνέχεια των γεγονότων, αλλά οι προσωπικότητες των εμπλεκομένων πρωταγωνιστών, όπως γίνεται συχνά στην ιστορία. Θα δείξουν κάποια σύνεση ο Μπάιντεν και ο Ζελένσκι; Ο πρώτος τουλάχιστον μόνο οφέλη θα έχει, αν δεν παίξει κορώνα γράμματα την τύχη της ανθρωπότητας και αν σταματήσει να τροφοδοτεί την αλαζονεία του δεύτερου.

     Ο Πούτιν έχει στριμωχτεί. Ας του δώσουν το Ντονμπάς, την Κριμαία και την ψευτοουδετερότητα (που σίγουρα δεν θα τηρήσουν) να τελειώνουμε. Στο κάτω κάτω, αν θέλουν ντε και καλά να συνεχίσουν την «σταυροφορία του καλού», αυτό θα διευκολύνει τις επιδιώξεις τους. Ο Πούτιν ξεδοντιασμένος θα κάτσει στ αυγά του πολλά χρόνια, προσπαθώντας να ξαναφτιάξει τον στρατό του, η Κίνα θα ζαρώσει κάπως και έτσι οι σταυροφόροι θα μπορούν να επιτεθούν απερίσπαστοι στα άλλα απολυταρχικά καθεστώτα (Τουρκία, Ιράν, Σ. Αραβία) τα οποία δεν θα έχουν πιά τα δυνατά τους στηρίγματα.

     Αν ακολουθούσαν αυτήν την στρατηγική, τα πράγματα θα μπορούσαν να εξελιχτούν ιδανικά για τους διακηρυγμένους στόχους τους, καθώς θα αποκτούσαν και κάποιο σοβαρό ηθικό έρεισμα. Το να δίνεις συγχωροχάρτι σε όλους αυτούς, καθώς και στους απροκάλυπτους νεοναζί προκειμένου να επιτεθείς σε έναν πολύ λιγότερο αυταρχικό αντίπαλο, την στιγμή μάλιστα που όλος ο Δυτικός κόσμος βιώνει μία παρανοϊκή υγειονομική δικτατορία, είναι τουλάχιστον ξετσίπωτη υποκρισία.

     Αν εμμείνουν κι άλλο στην ηλίθια αλαζονεία, ότι θα σύρουν τον Πούτιν σιδηροδέσμιο, όπως τον Μιλόσεβιτς, θα είναι η ατράνταχτη απόδειξη του παντελώς αδίστακτου τυχοδιωκτισμού τους, ή ακόμα περισσότερο, της επιδίωξης πυρηνικού ολέθρου. Ο πόλεμος θα μπορούσε να είχε λήξει εδώ και εβδομάδες, αν του είχαν παραχωρήσει την ψευτοεπιτυχία της Κριμαίας, του Ντονμπάς και της δήθεν ουδετερότητας.

     Το κλειδί της ειρήνης το κρατάνε οι άκαπνοι σταυροφόροι της «δημοκρατίας» και τώρα που βρήκαν έναν μπαρουτοκαπνισμένο νεοναζιστικό στρατό να κουμαντάρουν, είναι έτοιμοι να το πετάξουν στην (Μαύρη) θάλασσα…

 

* Δεν θα δικαιολογήσω τα αδικαιολόγητα των Ρώσων ούτε στον τομέα της βαρβαρότητας, αλλά το παραμύθι της εγκληματικής παραφοράς πρέπει να σταματήσει, γιατί είναι επικίνδυνο για την παγκόσμια ειρήνη, καθώς παραμυθιάζονται πολλοί πολίτες της Δύσης και συναινούν στην παράταση του πολέμου, άρα και των εγκλημάτων του πολέμου.

Υπάρχουν βαρβαρότητες που «μπορώ να καταλάβω». Βιασμοί, λεηλασίες, άσκοποι βομβαρδισμοί, κακοποίηση και θανάτωση αιχμαλώτων. [Για το τελευταίο δεν έχει υπάρξει καμία καταγγελία εις βάρος Ρώσων, αλλά πολλές και αποδεδειγμένες για Ουκρανούς.] Δεν μπορώ όμως να καταλάβω, γιατί οι Ρώσοι εκτέλεσαν εν ψυχρώ τον ανδρικό πληθυσμό, που δεν τους πολέμησε και μάλιστα ακόμα και τους φιλικά διακείμενους με τα λευκά περιβραχιόνια. Δεν μπορώ να βρω καμία λογική. Σαν να λέμε, ότι θέλουν οπωσδήποτε να τους πολεμάνε οι Ουκρανοί κι αν δεν πολεμήσουν τους τιμωρούν…

Είναι προφανές, ότι οι Ρώσοι διέπραξαν εγκλήματα, για τα οποία υπάρχουν οι μαρτυρίες των κατοίκων, αλλά είναι εξίσου προφανές, ότι μετά από αυτούς μπήκαν οι νεοναζί και εκδικήθηκαν αυτούς που δεν πολέμησαν. Το παραδέχτηκαν και οι ίδιοι άλλωστε ανακοινώνοντας την «επιχείρηση εκκαθάρισης» της αστυνομίας μετά την αποχώρηση των Ρώσων με την επωνυμία «Σαφάρι»!!!!!!!!!!!!!!!

Κάποιοι Ρώσοι πράγματι αποκτηνώθηκαν και είναι όνειδος για τον Ρώσικο στρατό και τον Πούτιν, ότι δεν κάνουν καμία προσπάθεια να τους ανακαλύψουν και να τους τιμωρήσουν, δίνοντας έτσι πάτημα στους πονηρούς να τα φορτώσουν όλα στους Ρώσους.

Όμως οι νεοναζί είναι συστηματικοί εγκληματίες και δεν διστάζουν να βομβαρδίσουν και να εκτελέσουν άμαχους Ουκρανούς προσδοκώντας διπλό όφελος. Αφενός να τρομοκρατήσουν την συντριπτική πλειοψηφεία των Ουκρανών, που ακόμα και τώρα δεν πάνε να καταταγούν και αφετέρου να τα φορτώσουν στους Ρώσους, καθώς οι Δυτικοί «δημοκράτες» πάντα βγάζουν το πόρισμα για την ενοχή, πριν καλά καλά ανακοινωθεί το έγκλημα…  

Π. Ρέππας  

Δημοσίευση: Απριλίου 20, 2022

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Το ΝΑΤΟ βρήκε το στρατό του και η ανθρωπότητα το μπελά της"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator