Αστυνομική Διεύθυνση Κορινθίας και Δήμος Κορινθίων: Κοινή δράση για την ημέρα της γυναίκας - ΒΙΝΤΕΟ

0
Κοινή δράση αφορμή της 𝟖𝛈ς 𝚳𝛂𝛒𝛕ί𝛐𝛖, ημέρας παγκοσμίως αφιερωμένη στην γυναίκα, πραγματοποίησαν στον Πεζόδρομο της Πυλαρινού ο δήμος Κορινθίων, το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης γυναικών θυμάτων βίας και η Αστυνομική Διεύθυνση Κορινθίας,

«𝚶𝛊 𝛄𝛖𝛎𝛂ί𝛋𝛆ς έ𝛘𝛐𝛖𝛎 𝛍𝛊𝛂 𝛆𝛑ί𝛇𝛈𝛌𝛈 𝛉έ𝛔𝛈 𝛔𝛕𝛈𝛎 𝛋𝛐𝛊𝛎𝛚𝛎ί𝛂 𝛍𝛂ς, έ𝛘𝛐𝛖𝛎 𝛑𝛒𝛐𝛗έ𝛒𝛆𝛊 𝛑𝛐𝛌𝛌ά 𝛋𝛂𝛊 𝛍𝛑𝛐𝛒𝛐ύ𝛎 𝛂𝛋ό𝛍𝛂 𝛑𝛆𝛒𝛊𝛔𝛔ό𝛕𝛆𝛒𝛂» σημείωσε στο μήνυμα του ο Δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος.

«𝜢 𝝈𝝉ή𝝆𝜾𝝃𝜼, 𝜼 𝜶𝜸ά𝝅𝜼, 𝜼 𝜶𝝂𝜶𝜸𝝂ώ𝝆𝜾𝝈𝜼 𝜺ί𝝂𝜶𝜾 𝜿𝜶𝜽𝜼𝝁𝜺𝝆𝜾𝝂ή 𝜿𝜶𝜾 ό𝝌𝜾 𝝁ό𝝂𝝄 𝝉𝜼𝝂 𝝈𝜼𝝁𝜺𝝆𝜾𝝂ή 𝜼𝝁έ𝝆𝜶» ανέφερε ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, πολιτισμού και Πρόνοιας Σπύρος Ζαχαριάς.

Οι κυρίες από την Αστυνομική Διεύθυνση Κορινθίας και το Κέντρο συμβουλευτικής του δήμου αναφέρθηκαν στην αξία των δομών στήριξης αλλά και στον καθοριστικό ρόλο της κοινωνίας στην αντίληψη και αναφορά των περιστατικών.

«𝜢 𝝈𝜾𝝎𝝅ή 𝜹𝜺𝝂 𝝅𝝆έ𝝅𝜺𝜾 𝜿𝜶𝜾 𝜹𝜺𝝂 𝝁𝝅𝝄𝝆𝜺ί 𝝅𝝀έ𝝄𝝂 𝝂𝜶 𝜺ί𝝂𝜶𝜾 𝜺𝝅𝜾𝝀𝝄𝜸ή», το μήνυμα ακούστηκε ηχηρότερα σήμερα.

Δημοσίευση: Μαρτίου 08, 2022

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Αστυνομική Διεύθυνση Κορινθίας και Δήμος Κορινθίων: Κοινή δράση για την ημέρα της γυναίκας - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator