Η Διεύθυνση Αστυνομίας Κορινθίας για την παγκόσμια ημέρα της γυναίκας

0


Ο Αστυνομικός Διευθυντής Κορινθίας κος Χαράλαμπος Τετράδης
Ο Αστυνομικός Διευθυντής Κορινθίας κος Χαράλαμπος Τετράδης

Η Διεύθυνση Αστυνομίας Κορινθίας μαζί με το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών-Θυμάτων Βίας του Δήμου Κορινθίων τιμώντας την γυναίκα θα πραγματοποιήσει διανομή φυλλαδίων και ενημέρωση για την αντιμετώπιση της βίας σε βάρος των γυναικών στο πεζόδρομο της Εθν. Αντιστάσεως στη Κόρινθο από 10:30-13:00
Δημοσίευση: Μαρτίου 08, 2022

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Η Διεύθυνση Αστυνομίας Κορινθίας για την παγκόσμια ημέρα της γυναίκας"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator