ΔΩΣΤΕ ΔΙΕΞΟΔΟ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ

0



ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΣ ΚΑΝΕΙΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΤΡΙΜΩΞΕΙ ΕΝΑΝ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΓΙΓΑΝΤΑ. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΤΡΕΛΟΣ. Η κατάσταση εξελίσσεται πολύ επικίνδυνα και για την Ελλάδα και για την ανθρωπότητα. Εκμεταλλεύονται το δράμα του Ουκρανικού λαού για να πολώσουν την κοινή γνώμη και να αποδεχτεί ο κόσμος την τυχοδιωκτική τους στάση.

     Οι ευθύνες του Πούτιν, που δεν εκτίμησε σωστά την Ουκρανική πραγματικότητα και εγκλωβίστηκε σε έναν αδιέξοδο πόλεμο, είναι αναμφισβήτητα τεράστιες, αλλά και οι Δυτικοί δεν πάνε πίσω. Η επεκτατική τους στάση προκάλεσε την κρίση και τις βεβιασμένες ενέργειες του Πούτιν. Και σαν να μην έφτανε αυτό, τώρα θέλουν να τζογάρουν πάνω στην αδυναμία του για μία γρήγορη νίκη και εξωθούν στην αδιαλλαξία τον Ζελένσκι.

     Ενώ αρχικά κρύφτηκαν και για άλλη μία φορά πούλησαν έναν λαό που τους εμπιστεύτηκε, μόλις είδαν ότι ο λαός αυτός πολεμάει, έσπευσαν να τον εκμεταλλευτούν και να τον ξεγελάσουν άλλη μία φορά πουλώντας «αλληλεγγύη».

     Δεν ξέρουν, ότι η «αποτυχία» του Πούτιν οφείλεται στο ότι δεν θέλει (ακόμα) να βομβαρδίσει μαζικά άμαχους; ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ, ΟΤΙ ΑΝ ΚΙΝΔΥΝΕΨΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ, ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ;

     ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ, ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΟΡΙΑ ΣΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ;

     ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ, ΟΤΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΕΝΝΟΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ;

     ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ. Να πουν δημόσια στον Ζελένσκι και στον Ουκρανικό λαό, ότι θα συνεχίσουν και θα αυξήσουν την βοήθεια, ΜΟΝΟΝ εάν δεχτεί 1) Την Ρώσικη κυριαρχία στην Κριμαία, εφόσον επικυρωθεί με νέο δημοψήφισμα με διεθνείς παρατηρητές. 2) Αυτονομία στις δύο επαρχίες του Ντονμπάς και σε όσες άλλες το ζητήσει με δημοψήφισμα ο λαός. 3) Συνταγματικές εγγυήσεις για τα εύλογα δικαιώματα της Ρώσικης μειονότητας. 4) Εγγυήσεις για στρατιωτική ουδετερότητα έναντι της Ρωσίας.

     Εφόσον αυτά γίνουν δεκτά, μπορεί να απαιτηθεί άμεση κατάπαυση του πυρός και να αρχίσουν οι διαπραγματεύσεις για τις λεπτομέρειες.

     Αυτό που γίνεται τώρα, που κάθε μισή ώρα πετάγονται σαν πορδές ο ένας μετά τον άλλον οι πρόθυμοι, για να προσθέσουν κυρώσεις, όπλα και μεγάλα λόγια, είναι παράνοια. Εκτός του ότι αυτά τα μέτρα είναι εξοντωτικά για εμάς (ιδίως τους Ελληνες) τώρα τους έπιασε όλους και δεν σηκώνουν μύγα στο σπαθί των «αρχών» τους; 48 χρόνια ανέχονται τα ίδια από την Τουρκία στην Κύπρο και τώρα ζητάνε την κεφαλή του Πούτιν επί πίνακι; Γιατί δεν ξεκινούν με τον Ερντογάν, ή έστω ταυτόχρονα με αυτόν; Κι αν δεν το κάνουν ούτε τώρα, που υποτίθεται, ότι ξύπνησε μέσα τους η ηθική και δεν κρατιέται με τίποτα, πότε θα το κάνουν; Μήπως και τώρα ακόμα δεν σπάει το εμπάργκο των «ηθικών»; Μήπως και τώρα ακόμα δεν τους φτύνει κατάμουτρα; Ή μήπως κοστίζει περισσότερο η απομόνωση της Τουρκίας από την απομόνωση της Ρωσίας;

     Το ότι δεν είναι ζήτημα ηθικής, αλλά συμφερόντων, αποδεικνύεται και από την ανοχή τους στο φασιστικό καθεστώς και τον επεκτατισμό της Τουρκίας και από την υπονόμευση των ειρηνευτικών διαπραγματεύσεων με την «ενίσχυση» και το παραμύθιασμα των Ουκρανών. Στην ουσία εξαναγκάζουν τον Ζελένσκι να παραμείνει αδιάλλακτος, γιατί διαφορετικά θα θεωρηθεί προδότης. Είναι δυνατόν να του προσφέρουν τέτοια βοήθεια και να περιμένουν να σταματήσει τον πόλεμο και να δώσει αξιοπρεπή διέξοδο στον Πούτιν;

     Ποιος δημιουργεί το αδιέξοδο λοιπόν; ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΕΔΩ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ και τώρα παριστάνουν, ότι κόπτονται για τον Ουκρανικό λαό. Τώρα παριστάνουν, ότι ανησυχούν για το κύμα αναθεωρητισμού, που μπορεί να σαρώσει την παγκόσμια «ειρήνη». Όταν διέλυαν την ΕΣΣΔ και την Γιουγκοσλαβία δεν ήταν αναθεωρητισμός; Δεν ήταν αλλαγή των μεταπολεμικών συνόρων; Εσπειραν άνεμους, θερίζουνε θύελλες. [Κι είμαστε ακόμα στην αρχή.] Μήπως αυτά τα πολυεθνικά κράτη, δεν θα έπρεπε να γίνουν πρότυπα δημοκρατικού διεθνισμού και πολυπολιτισμικής συνύπαρξης, αντί να διαλυθούν; Ποιοι παριστάνουν τώρα τους εχθρούς του Ρώσικου εθνικισμού; Αυτοί που τον δημιούργησαν.

     Συμφώνησαν να μην προχωρήσουν ίντσα ανατολικά της Γερμανίας το ΝΑΤΟ. Πριν αλέκτωρ λαλήσει έβαλαν όλες τις χώρες του συμφώνου της Βαρσοβίας και μετά την διάλυση της ΕΣΣΔ έβαλαν και τις Βαλτικές χώρες, φτάνοντας στον Βορρά μία ανάσα από την Μόσχα και δεν τους έφτανε αυτό, θέλησαν να την περικυκλώσουν από όλες τις πλευρές, προχωρώντας σε Ουκρανία και Γεωργία. Τι κακό είχε κάνει μέχρι τότε η Ρωσία σε αυτές τις δύο χώρες; Για ποιο λόγο έπρεπε να μπουν σε έναν αντιρωσικό συνασπισμό, που στοχοποιούσε εντελώς αδικαιολόγητα ένα κράτος που είχε προσχωρήσει στην δυτική οικονομία και το δυτικό πολιτικό σύστημα και που επιζητούσε διαρκώς και διακαώς την ένταξη του στον Δυτικό κόσμο;

     Το ΝΑΤΟ υποτίθεται ότι φτιάχτηκε για την αντιμετώπιση του κομμουνιστικού κινδύνου. Το 1990 λοιπόν έπρεπε είτε να αυτοδιαλυθεί, είτε να συμπεριλάβει και την Ρωσία. Αντ αυτού την στοχοποίησε!!!!!!!!!!!!!! Κι ενώ αναφύονταν νέοι κίνδυνοι για την παγκόσμια ειρήνη από την αναβίωση του ισλαμισμού, οι ΝΑΤΟϊκοί συνέχιζαν αυτήν την τυχοδιωκτική τακτική προσεταιριζόμενοι μάλιστα τα τρομοκρατικά ισλαμικά καθεστώτα. Αυτοί έφτιαξαν και στην συνέχεια έσωσαν ξεδιάντροπα και τους Ταλιμπάν και τον ΙΣΙΣ, τον οποίο έθεσαν υπό την σκέπη του Ερντογάν, δηλαδή υπό την δική τους προστασία. Χρησιμοποιούν τους χειρότερους εγκληματίες της εποχής εναντίον Αρμενίων, Κούρδων, Σύριων, Λίβυων και έπεται συνέχεια. Τι είναι ο ΙΣΙΣ πλέον; Ένας ακόμη μισθοφορικός στρατός στην υπηρεσία του ΝΑΤΟ, όπως θα ξαναγίνουν και οι Ταλιμπάν. Όπως είναι και τα τάγματα του Αζόφ και πολλά άλλα «πατριωτικά» κινήματα ανά την υφήλιο.

     Αυτοί οι ξεφτιλισμένοι καιροσκόποι υποδύονται τους ειρηνιστές και τους ευαίσθητους, παριστάνοντας τους σύγχρονους δήθεν αυθόρμητους χίπις. [Αυτήν την στιγμή που γράφω, ακούω την Βούλτεψη σε αναρχοαυτόνομο οίστρο εναντίον των αυτοκρατοριών!!!!!!!!!!!!] Εκμεταλλεύονται τα φιλάνθρωπα συναισθήματα των λαών τους, τα οποία κατευθύνουν επιλεκτικά όπου τους συμφέρει. Ενεργοποιούν και πάλι τους προπαγανδιστικούς μηχανισμούς δαιμονοποίησης του στόχου τους και ήδη άρχισαν τα πρώτα μέτρα φίμωσης της αντίθετης άποψης.

     Ηδη από την τρίτη ημέρα μίλησα για το λάθος του Πούτιν. Εξ αρχής όμως το έθεσα στην σωστή του διάσταση. Το λάθος αυτό αν και ανέτρεψε την κατάσταση και έκανε τον υγιεινό περίπατο πραγματικό πόλεμο, ούτε τον καθιστά ξαφνικά σχιζοφρενή δικτάτορα, ούτε αλλάζει όλα τα παραπάνω.

     Επειδή εκ του αποτελέσματος κρίνονται όλα, συχνά ακόμα και το δίκιο, οι μαξιμαλιστικοί στόχοι αυτής της επιχείρησης και η λανθασμένη εκτίμηση της Ουκρανικής πραγματικότητας, μαζί με την περίτεχνη Δυτική προπαγάνδα, τον έφεραν σε αδιέξοδο. ΩΣΤΟΣΟ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΔΙΕΞΟΔΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΑΝΕΥΘΥΝΟΣ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΙΣΜΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ.

     Αν υπάρχει ίχνος φρόνησης ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΔΙΕΞΟΔΟΣ ΤΩΡΑ στην βάση των τεσσάρων όρων, που ανέφερα, οι οποίοι σέβονται την φιλοτιμία και των δύο πλευρών και τα δικαιώματα των ίδιων των πολιτών των διαφιλονικούμενων περιοχών. Επειδή ο Ουκρανικός λαός, που ήδη έχει χύσει πολύ αίμα, δεν είναι εύκολο να πειστεί να αποδεχτεί αυτούς τους όρους, πρέπει να του πουν ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ, ότι όχι μόνο δεν θα δώσουν άλλα όπλα, όχι μόνο θα του στερήσουν και κάθε άλλη βοήθεια, αλλά θα σταματήσουν και τα μέτρα κατά της Ρωσίας, που ζημιώνουν και καταστρέφουν τα Ευρωπαϊκά έθνη. ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΑΙΜΑΤΟΧΥΣΙΑ. ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΣΤΑΣΗ, ΔΗΘΕΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΞΕΤΣΙΠΩΤΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ. Τους εξωθούν στην σφαγή και μετά δήθεν κλαίνε…

     Είναι τόσο αισχροί, που ενώ (σωστά βέβαια) δεν δίνουν πάτημα για πυρηνικό πόλεμο, κρατάνε ανοιχτή την στρόφιγγα του συμβατικού πολέμου. Στο χέρι τους είναι να λήξει τώρα το δράμα του Ουκρανικού λαού, αλλά κάνουν ότι μπορούν για να το πολλαπλασιάσουν. Αφήνουν τους νεοναζί να δρουν ανεξέλεγκτα (για να μην πω: συνεργάζονται κανονικά) για να δημιουργήσουν εκατόμβη στην Μαριούπολη, μόνο και μόνο για να κατηγορήσουν μετά τους Ρώσους.

     Για άλλη μία φορά εφαρμόζουν το δόγμα του «ελεγχόμενου πολέμου» με τον πλέον κυνικό τρόπο. Και βέβαια για άλλη μία φορά θριαμβεύει η προπαγάνδα και η παραπληροφόρηση. Παράδειγμα. Είδα βίντεο «αποκάλυψη» στον ΣΚΑΪ. Πριν το δούμε, ο δημοσιογράφος είπε «ιδού άλλη μία απόδειξη, ότι οι Ρώσοι βαράνε στο ψαχνό κατά αμάχων». Το ότι οι διαδηλωτές ήταν πολύ λιγότεροι από τις 2.000 που είπε ο δημοσιογράφος, δεν έχει σημασία. Φαίνονται λοιπόν λίγοι διαδηλωτές που προχωράνε αργά και 5 στρατιώτες που υποχωρούν. Σε κάποιο σημείο, συνεχίζοντας να υποχωρούν, αρχίζουν να ρίχνουν βομβίδες κρότου λάμψης και ίσως ακούγονται και πυροβολισμοί, ενώ οι στρατιώτες δεν φαίνονται πλέον, αλλά μόνο οι πρώτοι από τους διαδηλωτές, που κοντοστέκονται, αλλά ούτε υποχωρούν, ούτε τρέχουν να σωθούν, ούτε πέφτει κανείς τραυματισμένος. Εκεί τελειώνει το βίντεο.

     Δεν μπορώ να πω με σιγουριά, ότι δεν τραυματίστηκε κανείς. Το βέβαιο είναι, ότι δεν είδαμε καμία απόδειξη. Το βέβαιο είναι, ότι αυτοί οι άνθρωποι προτάσσουν τα στήθη τους ακόμα και άοπλοι. Τι άλλο είδαμε πέραν της αδιαμφισβήτητης γενναιότητας τους; Ότι είχαν πεποίθηση, ότι οι στρατιώτες δεν θα πυροβολήσουν. Αλλωστε είδαμε κι άλλες παρόμοιες περιπτώσεις. Κατά τα άλλα θέλουν να μας πείσουν, ότι οι Ρώσοι βομβαρδίζουν τους Ελληνες στην Μαριούπολη και έχουν, λένε, αποδείξεις, αλλά δεν μας τις δείχνουν !!!!!!!!!!!!!!!!       

Π. Ρέππας

Δημοσίευση: Μαρτίου 08, 2022

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΔΩΣΤΕ ΔΙΕΞΟΔΟ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator