ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΒΗΜΑ ΦΕΝΕΟΥ ΤΕΥΧΟΣ ΝΟ 87 - Ταχυδρομείο Γκούρας ώρα μηδέν

0Η κατάσταση με το κατάστημα των ΕΛΤΑ δεν είναι μόνο τριτοκοσμική αλλά και τραγελαφική..

Μπορεί η πανδημία να έχει επισκιάσει σχεδόν τα πάντα, τα προβλήματα στην κοινωνία και την οικονομία να είναι μεγάλα, το βλέμμα όλων είναι στραμμένο εκεί, όμως η καθημερινότητα γίνεται ολοένα και πιο δύσκολη, καθώς πράγματα που τα θεωρούσαμε απλά και

εύκολα, τώρα φαίνονται…βουνό!

Οι κάτοικοι του ΦΕΝΕΟΥ είναι αγανακτισμένοι, γιατί με τα προβλήματα στην παράδοση της αλληλογραφίας χάνονται προθεσμίες για πληρωμή λογαριασμών, αλλά και υλοποίηση διαφόρων άλλων διαδικασιών που έχουν σχέση με κρατικούς φορείς και υπηρεσίες και το αποτέλεσμα είναι να επιβαρύνονται πολλαπλά.

Η σχέση του πολίτη με το κράτος δεν εξαντλείται μόνο στην καταβολή των συντάξεων και των λογαριασμών ΔΕΚΟ, αλλά και σε ένα ευρύτερο πλαίσιο υποχρεώσεων ειδικά τώρα που πολλά πράγματα αλλάζουν.

Η ομαλή παράδοση της αλληλογραφίας στις ορεινές περιοχές της περιφέρειας είναι στοιχείο της καθημερινότητας που παίζει σημαντικό ρόλο στους ανθρώπους που δεν ζουν στις πόλεις.. Άλλοι κάτοικοι σημειώνουν πως, τρίτοι ανοίγουν δέματα συγχωριανών και στην περίπτωση που τους... αρέσει το περιεχόμενο, το κρατούν για τον εαυτό τους, πετώντας τη συσκευασία, όσο για τους συνδρομητές της εφημερίδας μας ούτε λόγος, έχουν μήνες να πάρουν την εφημερίδα που κάθε χρόνο πληρώνουν.....

Εσύ παππού και γιαγιά από τον Ταρσό, την Γκιόζα ,την Μοσιά, το Μεσινό, το Στενό κλπ, υποχρεώσου σε κανέναν -άμα μπορεί και άμα θέλει- , πλήρωσε την κούρσα 10-20€ από την μεγάλη σύνταξη που παίρνεις, (για λεωφορεία δεν συζητάμε) για να πας στο Κιάτο να εξυπηρετηθείς... μετά την Πειραιώς, πάει και το ταχυδρομείο.. αν γράψω κι άλλα θα με κατηγορήσουν για απρεπή συμπεριφορά .....να χαίρεστε την πρόοδό σας .....

Οι τοπικοί δημοτικοί και περιφερειακοί άρχοντες, καλούνται πλέον να σταθούν δίπλα στην κοινωνία μας....για να δούμε..."

ΦΩΤΟ: Το καλάθι της ντροπής.

(Αυτό που συμβαίνει στην Γκούρα είναι απλά ντροπιαστικό. Ντροπιαστικό, για την χώρα την ίδια. Ένα καλάθι, με όλα τα γράμματα που αφορούν την Γκούρα, έξω από το κατάστημα των ΕΛΤΑ να πηγαίνει ο κάθε πολίτης να ψάχνει να βρει την αλληλογραφία του. Ούτε σε τριτοκοσμικές χώρες δεν γίνονται αυτά! Ο καθένας μπορεί, να δει την αλληλογραφία του άλλου, να την πάρει σπίτι του και κανείς να μην καταλάβει τίποτα.

Να προσληφθεί προσωπικό, αν γίνεται από την περιοχή του Φενεού.

Να σταματήσει επιτέλους η απαξίωση των δημόσιων υπηρεσιών και κυρίως της Επαρχίας. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Οι πολιτικοί της Κορινθίας εφόσον νοιάζονται για τους πολίτες αυτού του τόπου , να δώσουν άμεσα λύση σε αυτό το τεράστιο πρόβλημα. Στην ΥΠΟ στελέχωση και απαξίωση των ΕΛΤΑ στο Φενεό. Αγαπητοί Βουλευτές, αν δεν πράξετε, το καλάθι της ντροπής, θα έχει πάνω το όνομά σας.)

ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΑΛΙΩΤΗΣ
ΜΕΣΙΝΟ ΦΕΝΕΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Δημοσίευση: Μαρτίου 07, 2022

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΒΗΜΑ ΦΕΝΕΟΥ ΤΕΥΧΟΣ ΝΟ 87 - Ταχυδρομείο Γκούρας ώρα μηδέν"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator