Ν. ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ: "ΑΝΟΧΥΡΩΤΗ ΠΟΛΗ ΤΟ ΚΙΑΤΟ ΚΑΙ Η ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ"

0



- Προβληματισμός για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας

-Το μπάχαλο και η ασυδοσία το δόγμα της Δημοτικής αρχής

-Ανοχύρωτη πόλη κατάντησε το Κιάτο, η πρωτεύουσα της Δυτικής Κορινθίας και η ευρύτερη περιοχή, από τα πολύ σοβαρά ζητήματα της εγκληματικότητας και παραβατικότητας τα τελευταία χρόνια.

-Επιστολή απόγνωσης και διαμαρτυρίας των Εμπόρων στην Αστυνομική Διεύθυνση Κορινθίας για έλλειψη προστασίας, στην δύσκολες εποχές της υγειονομικής, οικονομικής και ενεργειακής κρίσης.

-Πρόσφατα, την 3-2-2022 καταγγέλθηκαν βίαιες επιθέσεις σε βάρος [2] ανηλίκων μαθητριών στην πόλη του Κιάτου, από άγνωστους δράστες, οι οποίοι προσπάθησαν να τις απαγάγουν, ευτυχώς χωρίς αποτέλεσμα.

-Αρχές Ιανουαρίου 2022, άγνωστοι δράστες «σήκωσαν χρηματοκιβώτιο βάρους [300] κιλών» από οικία στο Κ.Διμηνιό Κορινθίας με περιεχόμενο 12.000-ευρώ, σύμφωνα με κατάθεση του ιδιοκτήτη.

-Σύμφωνα με δημοσιεύματα και καταγγελίες «ομάδες ανήλικων μηχανόβιων …έχει σηκώσει το Κιάτο στον αέρα……Δεν υπολογίζουν τίποτα»……. «Δεν μπορεί η Αστυνομία να τους μαζέψει ; »

-Υπάρχουν σοβαρές καταγγελίες για συμμετοχή ανηλίκων παιδιών-μαθητών, σε καταστήματα τυχερών παιγνίων.

-Την Τετάρτη 14-7-2021 αθίγγανος εισέβαλε στο Κέντρο Υγείας Κιάτου, έσπασε την τζαμαρία και επετέθη με φαλτσέτα σε νοσηλευτή με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει στο χέρι, χωρίς σοβαρές συνέπειες.

-Πρωινές ώρες της [16-9-2020] αθίγγανοι προσπάθησαν να διαρρήξουν κατάστημα της πόλης, προκαλώντας σοβαρές υλικές ζημιές.

-Σε άλλο κατάστημα της πόλης επιτέθηκαν και αφαίρεσαν το πορτοφόλι του καταστηματάρχη με σημαντικό χρηματικό ποσό.

-Με ανάρτησή του στο Fb συμπατριώτης μας καταγγέλλει διάρρηξη του αυτοκινήτου του και κλοπή χρημάτων, τροφίμων και τηλεφώνου.

-Πολίτες καταγγέλλουν εξαπάτηση, από αθιγγάνους και άλλους άγνωστους δράστες, στο κέντρο της πόλης και αφαίρεση χρημάτων και τιμαλφών.

-Αρχές Φεβρουαρίου 2017 είχαμε στη πόλη του Κιάτου και μάλιστα στα κεντρικότερα σημεία της πόλης, δύο πολύ σοβαρά κρούσματα εγκληματικών επιθέσεων, από άγνωστους μέχρι στιγμής δράστες, σε βάρος δύο καταστημάτων που πωλούν κοσμήματα, χρυσαφικά και ηλεκτρικά είδη. Αφαιρέθηκαν διάφορα κοσμήματα, χρυσαφικά, ωρολόγια, ηλεκτρικά είδη κ.λ.π.

-Στα μέσα του μηνός Μαϊου του 2017 είχαμε και πάλι κρούσματα εγκληματικών επιθέσεων σε βάρος επιχειρήσεων-καταστημάτων στο κέντρο της πόλης του Κιάτου και αφαίρεση κοσμημάτων και ηλ.. ειδών.

-Από το Αλιευτικό Καταφύγιο της πόλης του Κιάτου, την 29/30-1-2020, κλάπηκαν [3] σκάφη με τις μηχανές τους, χρηματικής αξίας [70.000 -80.000 ευρώ]

-Την 16/17-3-2020, είχαμε νέο σοβαρό κρούσμα εγκληματικότητας και πάλι στο κέντρο της πόλης του Κιάτου. Συγκεκριμένα, άγνωστοι μέχρι στιγμής δράστες, «επιτέθηκαν» με αυτοκίνητο σε κατάστημα πώλησης χρυσαφικών και τιμαλφών ειδών, έσπασαν την είσοδο του καταστήματος με το αυτοκίνητο και αφαίρεσαν από το κατάστημα χρυσαφικά, κοσμήματα και τιμαλφή συνολικής αξίας, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του ιδιοκτήτη του [130.000] ευρώ. Επίσης προκάλεσαν ζημιές στο κατάστημα [30.000] ευρώ.

-Εδώ και πολλά χρόνια αγέλες αδέσποτων ζώων, κάνουν επιθέσεις και τραυματίζουν σοβαρά συμπολίτες μας και κυρίως παιδιά- μαθητές.

-Δεν υφίστανται σε λειτουργία οι κοινόχρηστοι χώροι στην πόλη, πλατείες -πεζοδρόμια. Έχουν καταστεί χώροι κυκλοφορίας και στάθμευσης οχημάτων, κυρίως μοτοσυκλετών, μοτοποδηλάτων και ποδηλάτων.

-Πέρα από τις ευθύνες των αρμοδίων αρχών, η ανυπαρξία και ανικανότητα της Δημοτικής αρχής είναι πλέον εμφανής.

-Υιοθετεί το δόγμα του μπάχαλου και της ασυδοσίας και δεν έχει γίνει καμία ενέργεια, επί [12] και πλέον χρόνια, προκειμένου να δοθούν λύσεις στα σοβαρά προβλήματα που εκκρεμούν στην περιοχή μας σε όλα τα επίπεδα.

-Όλοι οι πολίτες είναι αγανακτισμένοι από την ανεξέλεγκτη αυτή κατάσταση, γιατί πέραν των άλλων, σε μια πολύ δύσκολη εποχή οικονομικής, υγειονομικής και ενεργειακής κρίσης, προκύπτουν πολλά και σοβαρά προβλήματα προστασίας των ιδίων και των περιουσιών τους.

-Εδώ που φθάσαμε ας αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους, αρχές και υπηρεσίες, έναντι των πολιτών και της περιοχής.

-Οι πολίτες, οι ενεργοί πολίτες, έχουν πλέον τον λόγο.

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 07, 2022

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ν. ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ: "ΑΝΟΧΥΡΩΤΗ ΠΟΛΗ ΤΟ ΚΙΑΤΟ ΚΑΙ Η ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator