Δήμος Σικυωνίων: Νέα Χρηματοδότηση για τη μετάβαση στην ψηφιακή εποχή

0Νέα χρηματοδότηση μέσω του προγράμματος «Smart Cities – Έξυπνες πόλεις, ανάπτυξη εφαρμογών και τεχνολογιών έξυπνων πόλεων» του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, εξασφάλισε ο Δήμος Σικυωνίων.

Η χρηματοδότηση, ύψους 640.000€, προέρχεται από το Ταμείο Ανάκαμψης και προκύπτει κατ’ αναλογία με τον πληθυσμό κάθε OTA. 

Το πρόγραμμα, που αναπτύσσεται σε επτά βασικούς άξονες, προβλέπει τη μετάβαση στην Ψηφιακή Εποχή των δήμων, με σκοπό τη βελτίωση της ποιότητας ζωής, την ενίσχυση των ψηφιακών υποδομών, τη μείωση του ενεργειακού αποτυπώματος των δημοτικών κτηρίων, την βελτίωση εξυπηρέτησης πολίτη και επιχείρησης, την ενίσχυση τοπικής δημοκρατίας, διαβούλευσης και διαφάνειας, κ.ά. 

Ο δήμος Σικυωνίων, όπως σημείωσε ο δήμαρχος Σπύρος Σταματόπουλος, στοχεύει στην αξιοποίηση των ευφυών εφαρμογών και συστημάτων για την αναβάθμιση των ψηφιακών υποδομών και των παρεχόμενων υπηρεσιών, με αποκλειστικό στόχο την βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών του. 

Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 07, 2022

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Δήμος Σικυωνίων: Νέα Χρηματοδότηση για τη μετάβαση στην ψηφιακή εποχή"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator