Β.Νανόπουλος: Ισχυροποιούμε τους δεσμούς με τις Συρακούσες και σχεδιάζουμε σημαντικές δράσεις στο θέατρο «Ειρήνη Παππά» - ΒΙΝΤΕΟ

0

Στο υπό κατασκευήν νέο ανοιχτό θέατρο «Ειρήνη Παππά» υποδέχτηκε το Σάββατο το πρωί ο Δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος εκπροσώπους του ιδρύματος «Μιχάλης Κακογιάννης». Σκοπός της συνάντησης ήταν αφενός η επικαιροποίηση της αμέριστης στήριξης του δήμου Κορινθίων στην υποψηφιότητα των Συρακουσών για τον θεσμό της Πολιτιστικής πρωτεύουσας 2024 και αφετέρου η αξιοποίηση του θεάτρου με τον προγραμματισμό και την φιλοξενία δράσεων οι οποίες θα μετατρέψουν συνολικά την περιοχή σε σημείο αναφοράς στην Ελλάδα και τα εξωτερικό.

Στην συνάντηση το παρόν έδωσε η Πρόεδρος του Ιδρύματος «Μιχάλης Κακογιάννης» κ. Ξένια Καλδάρα , ο εκπρόσωπος των Συρακουσών για τα πολιτιστικά θέματα στην Ελλάδα κ.Θεόδωρος Αγγελόπουλος, οι Αντιδήμαρχοι Κορινθίων κ.κ Σπύρος Ζαχαριάς, Δημήτρης Μπίτζιος και Γιώργος Πούρος, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Χιλιομοδίου κ.Γιάννης Καννέλος, οι κύριοι Γιάννης Μέξιας και Κωνσταντίνος Τσίρτσης, η κυρία Ιωάννα Κατσαρού και βεβαίως ο ειδικός σύμβουλος του δημάρχου σε θέματα Πολιτισμού, σκηνοθέτης και δημιουργός κ.Μανούσος Μανουσάκης.

Ο Δήμαρχος Κορινθίων αναφέρθηκε για ακόμα μια φορά στους ιστορικούς δεσμούς της Κορίνθου και των Συρακουσών, δεσμούς που ο δήμος ισχυροποιεί τόσο με την υποστήριξη της υποψηφιότητας στο θεσμό της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας, οι Συρακούσες έχουν ήδη προκριθεί στην λίστα των 10 πρώτων πόλεων ανάμεσα σε 50 συμμετοχές, όσο και με σειρά ενεργειών που ήδη έχουν προγραμματιστεί όπως είναι η επίσκεψη αντιπροσωπείας του δήμου Κορινθίων στις Συρακούσες το επόμενο διάστημα αλλά και η υποδοχή μελών του Ελληνικού θεάτρου των Συρακουσών το καλοκαίρι στην Κόρινθο, στις εκδηλώσεις που θα φιλοξενηθούν στο ανοιχτό θέατρο «Ειρήνη Παππά».

Το θέατρο, όπως ανακοίνωσε ο κ.Δήμαρχος, θα είναι έτοιμο και θα εγκαινιαστεί το καλοκαίρι.

Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 21, 2022

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Β.Νανόπουλος: Ισχυροποιούμε τους δεσμούς με τις Συρακούσες και σχεδιάζουμε σημαντικές δράσεις στο θέατρο «Ειρήνη Παππά» - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator