Σπύρος Σταματόπουλος: Μέλος της Εθνικής Επιτροπής για το ευρωπαϊκό έτος Νεολαίας 2022

0Ο δήμαρχος Σικυωνίων θα εκπροσωπεί την ΚΕΔΕ

Στην Εθνική Επιτροπή Παρακολούθησης του έργου του Ευρωπαϊκού Έτους Νεολαίας 2022 συμμετέχει ο δήμαρχος Σικυωνίων, Σπύρος Σταματόπουλος, ως εκπρόσωπος της ΚΕΔΕ. Ο κ. Σταματόπουλος που είναι πρόεδρος της Επιτροπής Παιδείας, Θρησκευμάτων και Νεολαίας της ΚΕΔΕ, σύμφωνα με το ΦΕΚ 185 Β΄, θα παρακολουθεί και θα συνεπικουρεί το έργο της επιτροπής για την διοργάνωση εκδηλώσεων και δράσεων, που θα φέρουν την Νεολαία και την NextGenerationEU στο προσκήνιο της Ευρώπης.

Ο δήμαρχος Σικυωνίων επεσήμανε ότι στόχος της επιτροπής είναι να ενθαρρύνει το σύνολο της νεολαίας να γίνουν φορείς της θετικής αλλαγής της Ευρώπης. Επιπλέον η επιτροπή επιδιώκει, αντλώντας έμπνευση και δύναμη από τις δράσεις και τα οράματα των νέων ανθρώπων, την προώθηση πολιτικών που θα δώσουν ευκαιρίες τόσο στην εκπαίδευση όσο και στην κατάρτιση της νεολαίας.

Τέλος, ο Σπύρος Σταματόπουλος ευχαρίστησε το Διοικητικό συμβούλιο και τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ για την τιμητική πρόταση και την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του, στα θέματα που άπτονται των νέων ανθρώπων, δηλαδή του μέλλοντος και της ελπίδας για την χώρα μας.
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 04, 2022

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Σπύρος Σταματόπουλος: Μέλος της Εθνικής Επιτροπής για το ευρωπαϊκό έτος Νεολαίας 2022"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator