ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΚΕΦΤΕΔΟΚΡΑΤΙΑ

0



Οι δεκαετίες πριν το 2000 υπήρξαν δύσκολες για πολλές μειονότητες, όλοι το καταλαβαίναμε αυτό. Οποιοσδήποτε δεν ανήκε σε κάποια κοινωνική μειοψηφία είχε να αντιμετωπίσει το διαχωρισμό, την επιθετικότητα, την ειρωνία, πολλές φορές ακόμα και τη βία κάποιων ανθρώπων που αγνοούσαν ότι η Δημοκρατία είναι πρώτα απ'όλα η προστασία των δικαιωμάτων αυτών των λίγων γιατί οι πολλοί δεν τη χρειάζονταν.

Αν ήσουν γυναίκα, έγχρωμος, αλλόθρησκος, άθεος, είχες διαφορετικό σεξουαλικό προσανατολισμό από τους "φυσιολογικούς", κάποιοι σε θεωρούσαν σαν κάτι κατώτερο, που νομιμοποιούνταν να στοχοποιήσουν ή να εκμεταλλευτούν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.

Τα τελευταία 20 χρόνια, όλα αυτά άλλαξαν σε μεγάλο βαθμό. Ναι, υπάρχουν ακόμα αντιδράσεις από κάποιους στενόμυαλους ανθρώπους, αλλά περιμένει κανείς ότι κι αυτές θα καταλαγιάσουν, απλά θέλουν το χρόνο τους. Βλέπουμε τα παιδιά μας πόσο πιο χαλαρά και φυσιολογικά αντιμετωπίζουν αυτές τις "παρεκκλίσεις", αυτή τη διαφορετικότητα. Ας μην ξεχνάμε ότι, ζωή να'χουμε, είμαστε κοντά 8 δισεκατομμύρια πάνω στον πλανήτη και για να στρίψει ένα μεγάλο καράβι παίρνει πολύ χρόνο, δεν είναι πια μια βαρκούλα.

Όμως, οι εκπρόσωποι, οι "φωνές" όλων αυτών των μειονοτήτων διέπραξαν ένα τραγικό λάθος. Θεώρησαν ότι δεν ζούμε σε μια περίοδο επούλωσης των παλιών πληγών που θα οδηγήσει σε μια καλύτερη Κοινωνία, αλλά ότι τους δόθηκε η ευκαιρία να εκφράσουν την οργή και την εκδικητικότητά τους απέναντι στον Λευκό Δυτικό Άνδρα που θεωρούν ως πηγή όλων τους των κακών.

Και ξέσπασαν εναντίον του με κάθε τρόπο θεωρώντας μας συλλογικά υπεύθυνους για όλες τις προκαταλήψεις του Παρελθόντος, σα να είμαστε μια διαρκώς μετενσαρκούμενη Οντότητα που πρέπει να καταστραφεί και να ευνουχιστεί.

Κατ'αντιστοιχία, κάθε Εβραίος του σήμερα θα έπρεπε όταν βλέπει κάποιο Γερμανό πολίτη μπροστά του, να τον πετάει μέσα σε ένα φούρνο. Θα το βλέπατε λογικό αυτό;

Η συλλογική αυτή απόδοση ευθυνών, δεν περιορίστηκε στα σημεία που ο Δυτικός Λευκός Άνδρας τα είχε κάνει σκατά, αλλά στην πορεία δημιουργήθηκαν περίεργα αφηγήματα που απενοχοποιούν πολύ πιο σκοταδιστικές πρακτικές απ'όσες τόλμησε ποτέ ο ΔΛΑ να υιοθετήσει.

Ετσι ο προερχόμενος από μια ακραία Ισλαμική Ασιατική Κοινωνία δεν είναι υπεύθυνος για την πρακτική του να θεωρεί τη Γυναίκα, τους ομοφυλόφιλους ή τους αλλόθρησκους ως αντικείμενα και να μη διστάζει να τα κακοποιήσει ή να τους αφαιρέσει τη ζωή, γιατί "έτσι έμαθε στη χώρα του", λες και ο λευκός άντρας της Δύσης είναι αποσπασμένος από την ανατροφή του και προσωπικά υπεύθυνος για τις πράξεις του, σε αντίθεση με τον "φτωχό μετανάστη", επειδή εκείνος προέρχεται από μια μίζερη σκατότρυπα για την οποία υπεύθυνος είναι ο Αποικιοκράτης Λευκός Δυτικός Άνδρας.

Και ακόμα περισσότερο, μεγάλες προσωπικότητες του Παρελθόντος, κρίνονται πλέον με τα σημερινά δεδομένα και κατακρημνίζονται από την Ιστορική μνήμη επειδή "είχαν σκλάβους" και έκαναν "κατακτητικούς πολέμους", πράγμα που θα οδηγήσει στη Λήθη τον Μ. Αλέξανδρο, τους Σπαρτιάτες, τον Ναπολέοντα και δεν ξέρω ποιον άλλο.

Και (το χειρότερο), μαζί με τον περίφημο Λευκό Δυτικό Άνδρα, έχουν τεθεί σε αμφισβήτηση και όλες οι αξίες του, όπως ο Θεσμός της οικογένειας, ο Πατριωτισμός, οι συνεκτικές συνθήκες της Κοινωνίας μας, στο όνομα ενός θολού και καταστροφικού διεθνισμού. Στην ουσία, όλα αυτά επάνω στα οποία στηρίχτηκαν οι Δυτικές Δημοκρατίες για να γίνουν αυτό που είναι, κινδυνεύουν να γκρεμιστούν από το κύμα του αλλοπρόσαλλου ρεβανσισμού κάποιων μειονοτήτων.

Και έχουμε φτάσει στη φοβική αυτή κατάσταση (με πρώτη την Κυβέρνησή μας) να μην λέμε "ώπα, μπάστα ρε μάστορα, μέχρι εδώ!!", μην τυχόν και μας θεωρήσουν ρατσιστές, σοβινιστές ή δενξερωγωτι, δίνοντας ιδεολογικό και ηθικό "πλεονέκτημα" στα περιτρίμματα που σχημάτισαν το Τσίρκο της Αριστεράς.

Ή μόνοι μας στραβώσαμε τον γιαλό, ή στραβά αρμενίζουμε, σύντροφοι και οδεύουμε σε πλήρη κεφτεδοκρατία©


Δημοσίευση: Ιανουαρίου 09, 2022

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΚΕΦΤΕΔΟΚΡΑΤΙΑ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator