ΚΙΑΤΟ: Απομακρύνθηκε το βυθισμένο ιδιωτικό σκάφος στο Αλιευτικό Καταφύγιο

0





-Επί τέλους -ΤΕΛΟΣ

-Μετά από αγώνα και προσπάθειες πολλών ετών το βυθισμένο ιδιωτικό σκάφος στο Αλιευτικό Καταφύγιο της πόλης του Κιάτου απομακρύνθηκε.

-Η μασκότ και η ατραξιόν της περιοχής που είχε «δέση» με την νέα ταυτότητα της πόλης και της περιοχής ευτυχώς δεν θα την συναντήσουμε πάλι στο αλιευτικό καταφύγιο. Παραμένει όμως η ανίκανη και ανύπαρκτη Δημοτική αρχή του Δήμου Σικυωνίων και ο επικεφαλής της Δημοτικής αρχής, για να μας θυμίζουν το κατάντημα της πόλης και της περιοχής.

-Πολύ σύντομα όμως την απομάκρυνση του ιδιωτικού σκάφους θα ακολουθήσει στις επόμενες εκλογές, από τις επιλογές των πολιτών και η απομάκρυνση του επικεφαλής και συνολικά της Δημοτικής αρχής του Δήμου Σικυωνίων για να απαλλαγεί ο τόπος από την ανικανότητα και την ανυπαρξία τους.

-Σε κάθε περίπτωση, οι πολίτες του Δήμου Σικυωνίων παρακολουθούν με απογοήτευση τον κατήφορο που έχει πάρει ο τόπος μας από την ανυπαρξία της Δημοτικής αρχής, σε βάρος των συμφερόντων των πολιτών, της περιοχής και του Δήμου γενικότερα.

-Υ.Γ. Οφείλω δημόσια να ευχαριστήσω τον Λιμενάρχη του Λιμεναρχείου Κορίνθου για την συμβολή του στην απομάκρυνση, από το Αλιευτικό Καταφύγιο της πόλης του Κιάτου, του ιδιωτικού σκάφους.

Νικόλαος Ζαχαρόπουλος
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 10, 2022

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΙΑΤΟ: Απομακρύνθηκε το βυθισμένο ιδιωτικό σκάφος στο Αλιευτικό Καταφύγιο"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator