Ν. ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ: "Καλό ταξίδι κ. πρόεδρε του Δ.Σ. στις αντιδημοκρατικές και καθεστωτικές διαδρομές"

0
-Ανανεώθηκε πρόσφατα με τη ψήφο των Δ.Σ.της πλειοψηφίας η θητεία του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Σικυωνίων.

-Να επισημάνω τα στοιχεία της πρώτης θητείας.

-Ο επανεκλεγείς πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου λειτούργησε αποκλειστικά με γνώμονα την εξυπηρέτηση των συμφερόντων του επικεφαλής και συνολικά της Δημοτικής αρχής του Δήμου Σικυωνίων.

-Ενσωματώθηκε στο σάπιο σύστημα του επικεφαλής της Δημοτικής αρχής υπηρετώντας το δόγμα της καθεστωτικής, έως φασιστικής συμπεριφοράς προς Δημοτικούς Συμβούλους.

-Ανέχθηκε, χωρίς καμία αντίδραση, υβριστικές συμπεριφορές του επικεφαλής της Δημοτικής αρχής προς Δημοτικούς Συμβούλους.

-Σιώπησε, χωρία καμία αντίδραση, σε απαξιωτικές συμπεριφορές στελεχών της Δημοτικής αρχής προς συναδέλφους τους Δημοτικούς Συμβούλους κατά την διάρκεια λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου.

-Δεν λειτούργησε με ουδετερότητα ως συνδετικός κρίκος για τη συνοχή όλων των παρατάξεων και των Δημοτικών Συμβούλων, με μοναδικό σκοπό την προσφορά υπηρεσιών από όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους προς τους πολίτες και τον Δήμο Σικυωνίων.

-Απαξίωσε πλήρως τον θεσμό του Αντιπροέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, προσβάλλοντας έτσι τους εκπροσώπους των πολιτών και τις επιλογές των Δημοτικών Παρατάξεων.

-Καλό ταξίδι κ πρόεδρε στις αντιδημοκρατικές και καθεστωτικές διαδρομές.

Νικόλαος Ζαχαρόπουλος
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 12, 2022

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ν. ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ: "Καλό ταξίδι κ. πρόεδρε του Δ.Σ. στις αντιδημοκρατικές και καθεστωτικές διαδρομές""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator