AC3 (Argolis Classic Car Club): Moreas Winter Trial Regularity Rally

0



Αrgolis Classic Car Club/ AC3, Regularity Master και ο ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΡΤΗΣ συνδιοργανώνουν το MOREAS WIΝTER TRIAL, Regularity Rally στις 15 & 16/01/2022, ένα νέο αγώνα στο χώρο του ιστορικού αυτοκινήτου που φιλοδοξεί να καθιερωθεί και να περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα των πληρωμάτων τα οποία αρέσκονται σε κάτι διαφορετικό.

Το MOREAS WIΝTER TRIAL, Regularity Rally 15 & 16/01/2022 είναι ο 1ος αγώνας του προκηρυχθέντος Regularity Master Trophy 2022 και υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για συμμετοχή πληρωμάτων από Αττική ,Αρκαδία, Μεσσηνία , Κορινθία, Αργολίδα και άλλες περιοχές. Οι γραφικές διαδρομές σε Πάρνωνα και Ταΰγετο εντός του ΔΗΜΟΥ ΣΠΑΡΤΗΣ υπό χειμερινές συνθήκες θα προσδώσουν μεγάλο ενδιαφέρον στον ανταγωνισμό των πληρωμάτων.

Ο διοικητικός-τεχνικός έλεγχος (09:00-11:30) θα πραγματοποιηθεί στην Νέα Κίο Αργολίδας και η εκκίνηση θα δοθεί στις 15/01/2022 το Σάββατο 12:00. Οι συμμετέχοντες θα καλύψουν σε 2 ημέρες συνολικά περίπου 420 χιλιόμετρα, όπου θα περιλαμβάνονται 14 Ε.Δ.Α, συνολικού μήκους περίπου 200 χλμ. με Μ.Ω.Τ έως 50χλμ/ώρα . Oι 130 και πλέον χρονομετρήσεις των Ε.Δ.Α, θα γίνουν στο 1/10 του δευτερολέπτου(0.1), με το δορυφορικό σύστημα GPS και η έκδοση και άμεση ανάρτηση των αποτελεσμάτων στο διαδίκτυο από την https://anube.es/. Τα πληρώματα έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν, την ΚΑΤΑΤΑΞΗ Regularity με Μ.Ω.Τ. όπου επιτρέπονται όλα τα όργανα απόστασης-χρόνου, και περιλαμβάνονται οι κατηγορίες παλαιότητας Ε, F,G,H,με ξεχωριστή αθλοθέτηση για πληρώματα με αυτοκίνητα χωρίς συνδεδεμένα όργανα (Α/Ο ), ή την ΚΑΤΑΤΑΞΗ Τouring, χωρίς συνδεδεμένα όργανα (Α/Ο), στην οποία δίδεται η απόσταση χρονομέτρησης και ο ιδανικό χρόνος.

Δεκτά ιστορικά αυτ/τα κατασκευής έως και το 1992. Εκτός γενικής κατάταξης είναι τα υπό ένταξη ιστορικά αυτ/τα (potentially historic FIVA) κατασκευής από το 1993 έως και το 2002 (κατηγορία GT). Το μειωμένο παράβολο συμμετοχής έως τις 31/12/2021 για τον διήμερη εκδήλωση ορίζεται στο ποσό των 170,00€ (πλήρωμα 2 ατόμων) και περιλαμβάνει: • Ασφάλεια προς τρίτους κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης • Την αναλογία των δαπανών σε όλα τα έξοδα της διοργάνωσης (έντυπα, νούμερα, πινακίδα, έπαθλα, αναμνηστικά, χρονομετρήσεις, έκδοση αποτελεσμάτων, κλπ). Από 01/01/2022 το παράβολο ορίζεται στα 190,00 ευρώ.

Για την διανυκτέρευση των πληρωμάτων σε ξενοδοχεία της περιοχής του Δήμου Σπάρτης, έχουν εξασφαλισθεί προσφορές. Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές έως την Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2022. Όλες οι αναρτήσεις της εκδήλωσης στο https://ac3.gr/ekdiloseis/ ,

https://www.facebook.com/AC3-78582657598/

ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 05, 2021

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "AC3 (Argolis Classic Car Club): Moreas Winter Trial Regularity Rally"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator