Δήμος Σικυωνίων: 630 νοικοκυριά θα ενισχυθούν με δωρεάν προϊόντα από το πρόγραμμα ΤΕΒΑ

0



Προ των πυλών βρίσκεται η τέταρτη, για το 2021, διανομή βασικών προϊόντων ΤΕΒΑ από το Δήμο Σικυωνίων που αφορά στην ενίσχυση 630 νοικοκυριών. Η διανομή έχει προγραμματιστεί να λάβει χώρα στο Κιάτο την Τετάρτη 8 και την Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2021, στο τέρμα της οδού Κανελλοπούλου, και αφορά σε όσους δικαιούχους του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος (ΚΕΑ) έχουν δηλώσει ότι επιθυμούν να συμμετέχουν και στο πρόγραμμα ΤΕΒΑ.

Αυτό σημαίνει ότι και αυτή τη φορά σχεδόν 1300 συμπολίτες μας θα υποστηριχθούν με 17 διαφορετικά προϊόντα βασικής διατροφής και προσωπικής υγιεινής, μέσω του προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (FEAD/TEBA)».

Αναλυτικά τα προϊόντα τα οποία θα διανεμηθούν είναι: κρέας (βόειο, χοιρινό και κοτόπουλο), ελαιόλαδο, όσπρια (φασόλια), λάχανο, ζάχαρη, τυρί φέτα, ζυμαρικά, χυμός τομάτας, γάλα εβαπορέ, είδη βρεφικής διατροφής και φροντίδας, είδη ατομικής υγιεινής και καθαριστικά.

Οι δικαιούχοι θα ειδοποιηθούν ατομικά με γραπτό μήνυμα στο κινητό τους τηλέφωνο για την ημερομηνία και την ακριβή ώρα διανομής.

Η ειδοποίηση είναι προσωπική και ισχύει μόνο για τη συγκεκριμένη ημέρα ώρα και σημείο διανομής.

Οι δικαιούχοι που θα λάβουν ειδοποίηση χρειάζεται να έχουν μαζί τους:

α) αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο και

β) την αίτηση ένταξής τους στο πρόγραμμα «ΚΕΑ»

Σε περίπτωση που ο ωφελούμενος αδυνατεί να προσέλθει την ημέρα διανομής, τα τρόφιμα μπορεί να παραλάβει μέλος της οικογένειας του, με την αίτησή του και την ταυτότητα του. Σε διαφορετική περίπτωση (άλλο συγγενικό ή φιλικό πρόσωπο), απαιτείται εξουσιοδότηση με το γνήσιο της υπογραφής του ωφελούμενου.

Προς αποφυγή συνωστισμού για αποφυγή μετάδοσης οποιασδήποτε αναπνευστικής λοίμωξης, οι δικαιούχοι παρακαλούνται:

• Να τηρούν αυστηρά τις ώρες προσέλευσης που αναφέρονται στο γραπτό μήνυμα (sms) που έχουν λάβει ατομικά στο κινητό τους τηλέφωνο.

• Να φορούν υποχρεωτικά μάσκα (αν είναι δυνατόν διπλή).

• Να κρατούν τις αποστάσεις στην ειδική σήμανση στους χώρους αναμονής και παραλαβής κατά τη διάρκεια της διανομής.

Να εφαρμόζουν γενικότερα, ΟΛΑ τα μέτρα που αφορούν στην προάσπιση της Δημόσιας Υγείας.

Για περισσότερες πληροφορίες οι δικαιούχοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου, τηλ.: 27423 60125 (κα Τρίγκα) και 27423 60117 (κα Γκαβάγια).
Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 06, 2021

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Δήμος Σικυωνίων: 630 νοικοκυριά θα ενισχυθούν με δωρεάν προϊόντα από το πρόγραμμα ΤΕΒΑ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator