ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ κα ΓΙΑΜΑΡΕΛΛΟΥ ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

0ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Αγαπημένοι μας Συνάδελφοι και Γονείς,

Η περιοχή μας δυστυχώς μπήκε στο βαθύ κόκκινο του επιδημιολογικού χάρτη!!!

Διανύουμε μια δύσκολη περίοδο και είναι άκρως απαραίτητο όλοι μας να έχουμε τις απαραίτητες πληροφορίες με έγκυρη πληροφόρηση χωρίς παραπληροφόρηση, σε όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε για αυτήν την πανδημία του κορωνοϊού που έχει αλλάξει τη ζωή όλων μας!!!

Προσκαλούμε όλους, γονείς και εκπαιδευτικούς, (και όσους μαθητές το επιθυμούν να παρακολουθήσουν μαζί με τους γονείς τους), στη διαδικτυακή εκδήλωση που διοργανώνουν:

-το Λύκειο Αγίων Θεοδώρων,

-το 3ο Λύκειο Κορίνθου,

-το Γυμνάσιο Αγίων Θεοδώρων,

-το Γυμνάσιο Ισθμίας και

-οι αντίστοιχοι Σύλλογοι Γονέων,

-σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Κορινθίας,

ΑΥΡΙΟ Τρίτη 30, Νοεμβρίου στη 1 το μεσημέρι,  με θέμα: «η νέα πανδημία Covid-19: Που βρισκόμαστε τώρα; Τι πρέπει να γνωρίζουμε;»

Η κορυφαία επιστήμονας, κ. Ελένη Γιαμαρέλλου MD, PhD, FIDSA Καθηγήτρια Παθολογίας ΕΚΠΑ – Λοιμωξιολόγος  Ακαδημαϊκός Academia Europaea Δ/ντρια Α' Παθολογικής-Λοιμωξιολογικής Κλινικής, Νοσοκομείου «Υγεία» Πρόεδρος Δ.Σ. Ελληνικής Εταιρείας Χημειοθεραπείας Μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων του Υπουργείου Υγείας θα μας ενημερώσει για όλα αυτά που πρέπει να γνωρίζουμε και θα απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις μας.

Μπορείτε να γράφετε τις ερωτήσεις σας προκειμένου να απαντηθούν από την κ. Καθηγήτρια

1. στο chat

2. Εναλλακτικά μπορείτε να συμπληρώσετε την φόρμα ερωτήσεων που βρίσκεται στον σύνδεσμο: https://forms.gle/ZaEtRD5diSY2B59y8

Σε όλους τους συμμετέχοντες θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Η διαδικτυακή τηλεσυνάντηση θα γίνει την Τρίτη 30, Νοεμβρίου στη 1.00μμ, πατώντας τον παρακάτω σύνδεσμο:

https://minedu-secondary2.webex.com/meet/aikpapanik

ΥΠΟΓΡΑΜΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗ 30-11-21, ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΣΤΙΣ 12ΜΜ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΟΥΝ ΟΣΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΤΗΛΕΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ Κ ΓΙΑΜΑΡΕΛΛΟΥ

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!!

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ
ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΤΩΝ ΛΥΚΕΙΩΝ Κ ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ
ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΓΟΝΕΩΝ
Δημοσίευση: Νοεμβρίου 29, 2021

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ κα ΓΙΑΜΑΡΕΛΛΟΥ ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator