Ν. ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ: "Η πολιτική σαπίλα και η αθλιότητα συνεχίζεται σε όλη της την έκταση" !!!

0



-Πολλές φορές έχω καταγγείλει τις υβριστικές-καθεστωτικές έως φασιστικές συμπεριφορές του αριβίστα επικεφαλής της Δημοτικής αρχής του Δήμου Σικυωνίων στη διοίκηση του Δήμου, που προσβάλουν τους εκπροσώπους των πολιτών και ζημιώνουν σε μεγάλο βαθμό τα συμφέροντα των Δημοτών και της περιοχής .

-Ο προαναγγελθείς γάμος με τον επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Ανανεωτική Δημιουργική Σικυωνία» !!!! Δ.Σ. Κώστα Σαρχάνη, ξεκίνησε με συνοικέσιο προεκλογικά, συνεχίστηκε με αρραβώνα μετεκλογικά και ολοκληρώθηκε σε γάμο τον Σεπτέμβριο του 2020 με την ανάθεση στον ίδιο Αντιδημαρχίας, με αντιμισθία, [τα αργύρια της προδοσίας] που θα κληθούν βέβαια να πληρώσουν οι Δημότες του Δήμου Σικυωνίων.

-Πρόκειται για συναλλαγή και εξόφληση πολιτικών γραμματίων προκειμένου να παραμείνει στην καρέκλα του ο επικεφαλής της Δημοτικής αρχής, για να αποτελειώσει ολοκληρωτικά ότι έχει μείνει όρθιο σ αυτόν τον ιστορικό τόπο με το εξαιρετικό ανθρώπινο δυναμικό και τα τόσα προτερήματα και πλεονεκτήματα που έχει, σε όλα τα επίπεδα.

-Η Πολιτική σαπίλα και αθλιότητα όμως, συνεχίζεται σε όλη της την έκταση.

-Στο χθεσινό [17-11-2021] Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Σικυωνίων είχαμε και άλλα τραγελαφικά από τον Σ.Σ. και τον Κώστα Σαρχάνη, καθόσον στην συγκρότηση των Διοικητικών Συμβουλίων ΤΩΝ Ν.Π.Δ.Δ. «ΜΗΚΩΝΗ» ΚΑΙ «ΚΟΔΗΔΕΣ» «βάφτισαν» μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της «μειοψηφίας» τον δεύτερο για να ολοκληρωθεί η απόλυτη ξεφτίλα τους και η έλλειψη σεβασμού στους θεσμούς, τους Δημοτικούς Συμβούλους των άλλων Δημοτικών Παρατάξεων και φυσικά στους πολίτες του Δήμου Σικυωνίων.

-Αλλά τι τους νοιάζει όλους αυτούς, την καρέκλα τους και την τσέπη τους υπερασπίζονται με κάθε τίμημα.

-«Ουαί τοις ηττημένοις», που είναι ο ιστορικός Δήμος Σικυωνίων και οι πολίτες του, ιδιαίτερα τα νέα παιδιά που «θα πληρώσουν το μάρμαρο».

Νικόλαος Ζαχαρόπουλος
Δημοσίευση: Νοεμβρίου 19, 2021

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ν. ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ: "Η πολιτική σαπίλα και η αθλιότητα συνεχίζεται σε όλη της την έκταση" !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator