Θα μιλήσει και Τούρκικα ο Μακρόν;

0



Θριαμβολογούν για την «απομόνωση» του Ερντογάν οι τηλεπαραθυράκηδες, που «έφυγε απογοητευμένος» και δεν πήγε στην Γλασκώβη. Τι να κάνει στην Γλασκώβη; Την δουλειά του την έκανε στην Ρώμη· τα είπε και με τον Μπάιντεν και με τον Μακρόν. «Του έβαλαν πάγο» επιμένουν οι θριαμβολογούντες… Εχετε μετρήσει πόσες φορές είπαν τα ίδια οι τηλεκαραγκιόζηδες;

Ο μεν Μπάιντεν θα ήθελε πολύ να του πουλήσει F16 και προσπάθησε να το κάνει μέσω ενδιάμεσου παραλήπτη, αλλά τα βρήκε σκούρα από τους Ελληνοαμερικάνους (και άλλους) Γερουσιαστές, που επαγρυπνούσαν και προφανώς του είπε να κάνει υπομονή, μέχρι να βρεθεί κάποια νέα ευκαιρία.

Ο Μακρόν όμως τι του είπε όλο χαμόγελα; Μας το είπαν τα ίδια τα δελτία ειδήσεων, οι ίδιοι οι «δημοσιογράφοι» που θριαμβολογούν: «Πούλησα όπλα στους Ελληνες, γιατί με πληρώνουν. Όλα είναι θέμα χρημάτων»!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αυτό άκουσε ο Ταγίπ και είπε «Γάμα την Γλασκώβη και το κλίμα. Εδώ έχουμε μπίζνες» και έτρεξε αμέσως στους δικούς του, για να σχεδιάσουν την πρόταση, που θα κάνουν στον Μακρόν. Χέστηκε για τα F16. Θα παραγγείλει καμιά κατοστή Rafale και καμιά δεκαριά φρεγάτες και θα δούμε τον Μακρόν να μιλάει στα Τούρκικα για τους «μακρούς δεσμούς φιλίας μεταξύ Γαλλίας και Τουρκίας»… Μήπως υπάρχει καμία πρόβλεψη στην Ελληνογαλλική συμφωνία, που να του το απαγορεύει;

Δεν χρειάζεται να έχει κανείς πληροφόρηση εκ των έσω. Και μόνο από όσα βγαίνουν στην φόρα, αρκεί να καταλάβει κανείς, όσα αδυνατούν να καταλάβουν οι «έγκριτοι» δημοσιογράφοι και οι «σοφοί» τηλεκαθηγητές. Μόνοι τους είπαν, ότι το μόνο που ενδιέφερε τον Ερντογάν, ήταν η συναντήσεις με Μπάιντεν και Μακρόν. Και καλά, με τον Μπάιντεν όλοι καταλαβαίνουμε, γιατί ήθελε να συναντηθεί. Τα τζιμάνια μας όμως δεν προβληματίστηκαν, γιατί είχε τόσο πρεμούρα να συναντηθεί με τον «προστάτη» μας, τον Μακρόν; Για να του κάνει παράπονα; Ποιόν από τους δύο περνάνε για μαλάκα; Τον Μακρόν, ή τον Ερντογάν; Αν ψάχνουν για τον μαλάκα της υπόθεσης, να κοιτάξουν τον εαυτό τους στον καθρέφτη. Ο ντίλερ Μακρόν δεν θέλησε καν να δυσκολέψει τον υποψήφιο πελάτη με «Ελληνογαλλικές φιλίες» και τέτοια. «Ολα είναι θέμα χρημάτων» του είπε και το τσακάλι ο Ταγίπ δεν χρειάστηκε λέξη παραπάνω. Εφυγε άρον άρον για την Αγκυρα να μας ετοιμάσει την κασκαρίκα. Ηδη θα έχουν πάρει φωτιά τα τηλέφωνα μεταξύ Αγκυρας και Παρισιού και η Αθήνα γιορτάζει τα επινίκια…

Π. Ρέππας
Δημοσίευση: Νοεμβρίου 01, 2021

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Θα μιλήσει και Τούρκικα ο Μακρόν;"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator