Εβδομάδα Οδικής Ασφάλειας από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Κορινθίας και το Τμήμα Τροχαίας Κορίνθου

0Σας προσκαλώ και παρακαλώ να συμμετέχετε στην Εβδομάδα Οδικής Ασφάλειας που οργανώνει η Διεύθυνση Αστυνομίας Κορινθίας με το Τμήμα Τροχαίας Κορίνθου σε συνεργασία με τον Δήμο Κορινθίων από τη Δευτέρα 18/10 έως τη Παρασκευή 22/10 στον Φλοίσβο Κορίνθου

Σκοπός της εκδήλωσης είναι να ενημερώσουμε κυρίως τα παιδιά μας για να μπορέσουμε να μειώσουμε τα τροχαία ατυχήματα.

Babis Tetradis

Δημοσίευση: Οκτωβρίου 16, 2021

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Εβδομάδα Οδικής Ασφάλειας από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Κορινθίας και το Τμήμα Τροχαίας Κορίνθου"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator