Ν. ΣΤΑΥΡΕΛΗΣ: «ΕΡΓΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ - ΤΑΜΕΙΟ ΜΕΓΙΣΤΟ» - ΒΙΝΤΕΟ

0Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στο Δήμο Κορινθίων.

Εν μέσω οικονομικής και επιδημιακής κρίσης αυξάνονται υπέρμετρα τα ταμειακά διαθέσιμα, τα οποία λιμνάζουν με μηδενικά σχεδόν επιτόκια στις τράπεζες, ενώ παράλληλα τα εκτελούμενα έργα είναι ζητούμενο για το Δήμο. Η απορροφητικότητα ελάχιστη.

► Δύο χρόνια ακριβώς μετά την ανάληψη της δημοτικής αρχής από τον κ. Νανόπουλο τα ταμειακά διαθέσιμα του Δήμου και μόνον ανήλθαν σε 33.486.000€ έναντι των αυξημένων αδικαιολόγητα 28.374.000€ που παρέλαβε από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή.

► Το ίδιο διάστημα (31/8/21) το ποσοστό υλοποίησης του τεχνικού προγράμματος ανήλθε σε μόλις 9,26% (Επί συνόλου 22.899.555€ πληρώθηκαν 2.120.683€).

Ουσιαστικά γίνεται ανταγωνισμός της νυν με την τέως δημοτική αρχή ποιος θα σπάει συνεχώς τα ρεκόρ!!!

► Τα ίδια ισχύουν και για τη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης με αύξηση των ταμειακών διαθεσίμων το ίδιο διάστημα σε 2.500.000€ (σπάζοντας όλα τα ρεκόρ όπως αναφέρεται και στο σχετικό ισολογισμό), ενώ το ίδιο διάστημα η απορροφητικότητα για τα έργα είναι μόλις 13,9%.

Εμείς ως αντιπολίτευση φωνάζαμε και εξακολουθούμε και φωνάζουμε. Κάντε περισσότερα έργα για το καλό των δημοτών μας σε όλα τα μήκη και πλάτη του Δήμου.

Διαφορετικά αν δεν μπορείτε μειώστε κατακόρυφα τα δημοτικά τέλη.

ΝΙΚΟΣ ΣΤΑΥΡΕΛΗΣ
ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΠΝΟΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ 
ΚΟΡΙΝΘΟΣ 15/09/2021

Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 15, 2021

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ν. ΣΤΑΥΡΕΛΗΣ: «ΕΡΓΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ - ΤΑΜΕΙΟ ΜΕΓΙΣΤΟ» - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator