Δ. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ: "Παραμύθι παρέας ψευτράκων η υδροδότηση του Κιάτου από Στυμφαλία" !!!

0



Ο Δήμος Κορινθίων σε επίσημη ανακοίνωσή του ΓΡΑΦΕΙ (οχι λέει):
“Κύριε Πνευματικέ (πρώην Δήμαρχος Κορινθίων) ΟΥΤΕ ΣΤΑΓΟΝΑ ΝΕΡΟ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΥΜΦΑΛΙΑ ΤΟ ΚΙΑΤΟ”.

Ο Δήμος Σικυωνίων ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ; ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ;

ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΗ και αν ειναι η αλήθεια αυτή από που υδροδοτειται η πόλη?????
Για πόσο καιρό θα ανέχεται η πόλη και τα ομορα χωριά της ενα παραμύθι μιας παρέας από ψευτράκους;;;;
Και δεύτερο ερώτημα μιας και πλεον έμεινε η Στυμφαλία από νερό και τσακώνονται στην Κόρινθο οι αυτοδιοικητικοί, τι έκανε ο Δήμος Σικυωνίων όταν διαπιστώθηκε οτι με μαθηματική ακρίβεια τελειώνουν τα νερά για να προστατεύσει την Λίμνη του, τα νερά της, τα χωριά μας;;;;;

Και τέλος, οι πολιτικοί μας, πότε (έξω από φωτογραφίες) κατέθεσαν ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ για το τι συμβαίνει με αυτή τη Λίμνη, που καλείται να δίνει νερό σε όλο τον τόπο της Κορινθίας, ενώ έχει γίνει ένας ξερότοπος?????

Μετά από αυτές τις ξεκάθαρες ανακοινώσεις της Κορίνθου αλλά και με δεδομένη την κατάρρευση των πηγών, ΖΗΤΑΜΕ ΑΝΟΙΧΤΗ ΛΑΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΤΩΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΗΓΕΤΩΝ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ, ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΕΩΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΥΘΥΝΩΝ……..( με μέτρα, μάσκες, αποστάσεις και σε εξωτερικό χώρο….προχτές έγιναν πανηγύρια πάνω με τους ίδιους όρους).

Εμείς θα είμαστε ΠΑΡΟΝΤΕΣ, να δούμε ποιοι θα κρυφτούν πίσω απο τον κορωνοιό, ενώ το βράδυ μια χαρά χοροπηδάνε στα μπαράκια!!!!!!


Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 20, 2021

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Δ. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ: "Παραμύθι παρέας ψευτράκων η υδροδότηση του Κιάτου από Στυμφαλία" !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator