Ν. ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ για Δ.Ε.Υ.Α. Σικυωνίων: "Προβαίνουν σε έκνομες ενέργειες και σύντομα θα υποστούν τις συνέπειες" !!!

0





-Ποιος θα πληρώσει τα σπασμένα, την μεγάλη παράνομη αύξηση στο τιμολόγιο του νερού και τα βυτιοφόρα που θα μεταφέρουν το νερό στη δεξαμενή της Κοινότητας Διμηνιού, την ανυπαρξία και ανικανότητα του επικεφαλής της Δημοτικής αρχής και προέδρου της ΔΕΥΑΣ. Σ.Σ, φυσικά οι Δημότες, αυτοί που δεν φταίνε σε τίποτα και τους κορόιδεψε στις εκλογές για να υφαρπάξει την ψήφο τους.

Σε έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Σικυωνίων του πραγματοποιήθηκε την [14-6-21] οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της πλειοψηφίας υπερψήφισαν την απόφαση της ΔΕΥΑΣ για την μεγάλη αύξηση των τιμολογίων του νερού στη Κοινότητα Διμηνιού Κορινθίας.

-Η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου-Δυτ. Ελλάδας και Ιονίου με την υπ’ αριθ. 114135 από 20-8-2021 σωστή Απόφασή της, ακύρωσε την υπ’ αριθ. 95/2021 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Σικυωνίων που ελήφθη με βάση την απόφαση της ΔΕΥΑΣ.

-Επί [11] και πλέον χρόνια οι Δημότες της πόλης του Κιάτου, της Κοινότητας Διμηνιού και πολλών Κοινοτήτων κατανάλωναν και καταναλώνουν νερό «ύδρευσης» από γεωτρήσεις που περιέχουν νερό με αμμωνία, φυτοφάρμακα και λιπάσματα, κατάλληλο μόνο για το καζανάκι της τουαλέτας, χωρίς καμία ενημέρωση από της ΔΕΥΑΣ.

-Τώρα θυμήθηκαν τα σοβαρά προβλήματα της υδροδότησης των Δημοτών με καθαρό νερό και αφού προηγήθηκαν οι ποινικές και πειθαρχικές διώξεις σε βάρος του από ιδιώτες και Υπηρεσίες.

-Να γνωρίζουν πολύ καλά ο επικεφαλής της Δημοτικής αρχής, πρόεδρος της ΔΕΥΑ, πρόεδρος της Αναπτυξιακής εταιρείας του Δήμου- ζήλεψε βλέπεις τη δόξα του Λουκασένγκο- και οι ανεύθυνοι συνεργάτες του ότι προβαίνουν σε έκνομες ενέργειες και σύντομα θα υποστούν τις συνέπειες των πράξεων τους.

-Δείτε παρακάτω τις μεγάλες παράνομες αυξήσεις στο τιμολόγιο του νερού που επέβαλαν στους Δημότες της Κοινότητας Διμηνιού.




Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 13, 2021

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ν. ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ για Δ.Ε.Υ.Α. Σικυωνίων: "Προβαίνουν σε έκνομες ενέργειες και σύντομα θα υποστούν τις συνέπειες" !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator