ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΒΗΜΑ ΦΕΝΕΟΥ ΤΕΥΧΟΣ ΝΟ 85 - Τα ‘‘ψεύτικα’’ τα λόγια τα μεγάλα

0Πέφτουν τα «ΘΑ ΘΑ ΘΑ» σαν το χαλάζι.. δεν μπορούν πια να κρύψουν την εγκατάλειψη των χωριών μας αλλά και την επικινδυνότητα που προκύπτει από αυτήν. !!!

Το Πολιτιστικό Βήμα Φενεού ζητά γραπτή ενημέρωση από την περιφέρεια ( η οποία όμως να τηρηθεί!!!) σχετικά με την πορεία των όσων έργων αφορούν την Δ/Ε ΦΕΝΕΟΥ μια και «παρακολουθώντας το προηγούμενο διάστημα την πορεία αυτών δεν μπορέσαμε να καταλήξουμε σε κάποιο συμπέρασμα πού αυτά βρίσκονται»

Συγκεκριμένα ζητείται ενημέρωση, ενώ εντυπωσιάζει ότι μερικά από αυτά ενώ έχουν ενταχθεί δεν έχει γίνει το παραμικρό! Γεγονός που αποδεικνύει ότι τα κατά καιρούς ποσά που ανακοινώνονται ως χρηματοδοτήσεις απλά... επιστρέφουν αναπορόφητα!

Συγκεκριμένα ζητάμε ενημέρωση για τα παρακάτω πιο ουσιαστικά θέματα ( όλα τα ζητήματα του Φενεού είναι μονίμως αναρτημένα στην δεύτερη σελίδα της εφημερίδας μας):

-Αναδασμός Αρχαίας Φενεού

-Γέφυρα Όλβιου ποταμού

-ο Καρόδρομος Μεσινού-Αρχαίας Φενεού-Δόξας.

Οι περήφανοι κάτοικοι του Φενεού δε ζητούν ένα μαγικό ραβδί για τους λύσει τα προβλήματα, ζητούν όμως τη βοήθεια των τοπικών αρχών , που θα τους επιτρέψουν να βελτιώσουν τις συνθήκες ζωής στα Φενεατοχώρια!! Δε θέλουμε ψεύτικες υποσχέσεις, λένε οι κάτοικοι και δηλώνουν την πρόθεσή τους να έχουν καλές σχέσεις με όλους τους εκπροσώπους των  Αρχών και επιτέλους να σταματήσει αυτό το νοσηρό φαινόμενο να γίνονται έργα λίγο πριν τις εκλογές.

«Όσο φιλότιμα και αν προσπαθούν κάποιοι εκλεγμένοι συνεργάτες της περιφέρειας να αναλάβουν πρωτοβουλίες για τον Φενεό, συνθλίβονται στην πολιτική του χωρίς στρατηγική, χωρίς όραμα, χωρίς στόχο, μόνο τα λόγια του ποιητή επιβεβαιώνονται : «δειλοί μοιραίοι και άβουλοι αντάμα, προσμένουμε ίσως κάποιο θαύμα».

Και κάτι τελευταίο “Μην αναλώνεστε στις σειρήνες της μικροπολιτικής και στις ψεύτικες υποσχέσεις” !!!!

ΙΩΑΝΝΗΣ Γ. ΛΑΛΙΩΤΗΣ

ΕΚΔΟΤΗΣ ΤΟΠΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΦΕΝΕΟΥ

Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 28, 2021

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΒΗΜΑ ΦΕΝΕΟΥ ΤΕΥΧΟΣ ΝΟ 85 - Τα ‘‘ψεύτικα’’ τα λόγια τα μεγάλα"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator