ΜΟΥΣΙΚΟΧΟΡΕΥΤΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ «Η Μάχη της Περαχώρας – Μνημονικοί Τόποι του ‘21»

0
Με μεγάλη μας χαρά σας προσκαλούμε στη μουσικοχορευτική παράσταση του συλλόγου μας, το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 20.00’ μ.μ., στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου.

Η παράσταση πραγματοποιείται στο πλαίσιο των εορτασμών της Περιφέρειας Πελοποννήσου για τα 200 έτη από την Ελληνική Επανάσταση του 1821 και τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου και της Επιτροπής «ΕΛΛΑΔΑ 2021».

Θα παρουσιαστούν, με συνοδεία ζωντανής μουσικής, χοροί από την Περαχώρα, την Αρκαδία, το Μεσολόγγι και την Ήπειρο, με την συμμετοχή των χορευτικών τμημάτων ενηλίκων & παραστάσεων του Ίβυκου και με συντελεστές τους:

Καλλιτεχνική επιμέλεια: Μπάκος Δημήτρης

Επιστημονική επιμέλεια- Αφήγηση: Κώτσης Θάνος

Ιστορική επιμέλεια: Γεωργίου Νικόλαος

Χοροδιδάσκαλος: Μπάκος Δημήτρης


Συνοδεύουν οι καταξιωμένοι μουσικοί:

° Παυλόπουλος Γιάννης: Βιολί, Τραγούδι

° Καλιούρης Αντώνης: Κλαρίνο, Φλογέρα

° Πάτση Κωνσταντίνα: Τραγούδι, Σαντούρι

° Κουζηνόπουλος Ιορδάνης: Λαούτο, Τραγούδι

° Γευγελής Γιάννης: Κρουστά


Βάσει των εκ του νόμου προβλεπόμενων υγειονομικών πρωτοκόλλων, για την είσοδο των θεατών στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου και την παρακολούθηση της παράστασης, είναι υποχρεωτική η τήρηση των ακόλουθων οδηγιών:

Απαραίτητη έκδοση ηλεκτρονικού εισιτηρίου από το viva.gr - Είσοδος δωρεάν

https://www.viva.gr/tickets/dance/machi-tis-perachoras/

o Χρήση μάσκας από τους θεατές σε όλη τη διάρκεια της παράστασης, από την προσέλευση έως και την αποχώρηση και σε όλους τους χώρους

o Είσοδος μόνο για εμβολιασμένους ή νοσήσαντες, ως εξής:
Οι θεατές, από δώδεκα (12) ετών και άνω, εισέρχονται κατόπιν υποχρεωτικής επίδειξης κατά την είσοδο:

[α] πιστοποιητικού εμβολιασμού, ή

[β] πιστοποιητικού νόσησης (που εκδίδεται 30 ημέρες μετά από τον πρώτο θετικό έλεγχο και η ισχύς του διαρκεί έως 180 ημέρες μετά από αυτόν)

συνδυαστικά με:

[γ] αστυνομική ταυτότητα ή δίπλωμα οδήγησης ή διαβατήριο ή άλλο αποδεικτικό ταυτότητας προκειμένου να διενεργείται έλεγχος ταυτοπροσωπίας

Τα πιστοποιητικά [α] και [β] θα επιδεικνύονται στην είσοδο είτε εκτυπωμένα, είτε ηλεκτρονικά μέσω της κινητής συσκευής του θεατή και θα σαρώνονται ηλεκτρονικά μέσω της ειδικής εφαρμογής Covid Free GR.

Εναλλακτικά, για αλλοδαπούς που προέρχονται από τρίτη χώρα (εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης), τα πιστοποιητικά θα πρέπει να είναι εκτυπωμένα.
Οι ανήλικοι θεατές ηλικίας 4 έως και 11 ετών, προσκομίζουν, εναλλακτικά, δήλωση αυτοδιαγνωστικού ελέγχου self-test τελευταίου 24ώρου, στην οποία προβαίνει είτε οιοσδήποτε γονέας, ακόμα και μη έχων την επιμέλεια, είτε κηδεμόνας. Δεν απαιτείται φυσική παρουσία του γονέα ή κηδεμόνα.

Πληροφορίες: 6974607284
Λουτράκι, 20/09/2021,
Το Δ.Σ. του Ίβυκου
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 20, 2021
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΜΟΥΣΙΚΟΧΟΡΕΥΤΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ «Η Μάχη της Περαχώρας – Μνημονικοί Τόποι του ‘21» "

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator