Στο Μαξίμου η Μαριλένα Σούκουλη ως συνεργάτης του Πρωθυπουργού

0Ενισχυμένη βγαίνει η Κορινθία από την εσωκομματική καραμπόλα που προέκυψε μετά την δικαστική απόφαση που πήρε την τρίτη βουλευτική έδρα της Κορινθίας από την Μαριλένα Σούκουλη και την έδωσε στον Κώστα Κόλλια. Με ΦΕΚ που βγήκε στις 27 Ιουλίου η πρώην αναπληρώτρια κοινοβουλευτική εκπρόσωπος της ΝΔ διορίστηκε στο Μέγαρο Μαξίμου «σε θέση συνεργάτη στη Γενική Γραμματεία Πρωθυπουργού της Προεδρίας της Κυβέρνησης με τις αποδοχές του 13ου Μισθολογικού Κλιμακίου της ΤΕ κατηγορίας». Το διορισμό υπογράφει ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, Θεόδωρος Λιβάνιος.

Δημοσίευση: Ιουλίου 31, 2021

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Στο Μαξίμου η Μαριλένα Σούκουλη ως συνεργάτης του Πρωθυπουργού"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator