ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ: Τη μεταφορά νερού από τη Στυμφαλία εξασφάλισε ΚΑΙ ο... Δήμος Βέλου Βόχας !!!

0Γαργάρα έχει κάνει ο δήμαρχος Σπύρος Σταματόπουλος, ο αντιδήμαρχος Κώστας Σαρχάνης και η Δημοτική Αρχή το γεγονός ότι ο Δήμος Βέλου-Βόχας εξασφάλισε τη μεταφορά νερού των πηγών  Στυμφαλίας για την τροφοδοσία των αναγκών ύδρευσης οικισμών του! 

Το έργο του Δήμου Βέλου Βόχας με προϋπολογισμό περίπου 7.000.000€ εντάχθηκε πρόσφατα στο πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης. 

Τελικά η Ιστορία δεν θα τους καταγράψει μόνο για τα ψέματα τους, ότι έφεραν το νερό στο Κιάτο, αλλά ότι επί θητείας τους ξεπούλησαν το νερό των πηγών Στυμφαλίας!

Κατά τ' αλλά οι αγρότες μας στην Στυμφαλία δεν έχουν επάρκεια νερού για να ποτίσουν τις καλοκαιρινές τους καλλιέργειες και κάποιοι πιστεύουν ότι τα υδατικά διαθέσιμα της περιοχής είναι ακόρεστα.Δημοσίευση: Ιουλίου 31, 2021

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ: Τη μεταφορά νερού από τη Στυμφαλία εξασφάλισε ΚΑΙ ο... Δήμος Βέλου Βόχας !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator