ΚΕΠΑΠ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ: «Ο ΥΜΝΟΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΝ»

0Το πρόγραμμα των «πολιτιστικών διαδρομών 2021» του δήμου Κορινθίων και του ΚΕΠΑΠ συνεχίζεται σήμερα Τετάρτη 7 Ιουλίου 2021. 

Στην πλατεία «Παναγή Τσαλδάρη» στις 21:00, υπό την μουσική διεύθυνση του Θεόδωρου Λεμπέση αποδίδεται «Ο ΥΜΝΟΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΝ».

Αφηγείται ο Τάσος Ιορδανίδης, Σκηνοθετεί ο Λευτέρης Γιοβανίδης, Τραγουδούν οι Λυρικοί Σταμάτης Πακάκης, Γιάννης Βρυζάκης, Νίκος Καραγκιαούρης και Γιώργος Παπαδημητρίου.
Δημοσίευση: Ιουλίου 07, 2021

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΕΠΑΠ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ: «Ο ΥΜΝΟΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΝ»"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator