Σεμινάρια εκμάθησης κολύμβησης από το Ναυτικό όμιλο Κιάτου

0Ο Ναυτικός όμιλος Κιάτου και φέτος θα πραγματοποιησει σεμινάρια εκμάθησης ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ και baby swimming για ηλικίες από 6 μηνών και άνω. Επίσης,οι ενήλικες μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή στην ΥΔΡΟΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ και από φέτος θα γίνουν και σεμινάρια ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ (χορός στο νερό) για κορίτσια, που ξέρουν να κολυμπούν!
Ο Ναυτικός όμιλος Κιάτου τηρεί όλα τα υγειονομικά πρωτοκολλα covid.
ΕΝΑΡΞΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ: 21 Ιουνίου 2021.
Οι αιτήσεις γίνονται στα γραφεία του ομίλου, στην παγοδα, απέναντι περιπου από το Lidl,στο Κιατο, από Δευτέρα ως Πεμπτη και ώρες 6-8 μμ.
Tηλ επικοινωνίας:2742026546 και 6945153577.
Δημοσίευση: Ιουνίου 02, 2021

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Σεμινάρια εκμάθησης κολύμβησης από το Ναυτικό όμιλο Κιάτου"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator