Το τρίπτυχο της Δημοτικής αρχής του Δήμου Σικυωνίων: ΠΑΡΑΚΜΗ - ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ - ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ

0-Το τρίπτυχο της Δημοτικής αρχής του Δήμου Σικυωνίων που έχει οδηγήσει τον τόπο μας σε πλήρη απαξίωση και μαρασμό.

-Η παραθαλάσσια περιοχή του Κάτω Διμηνιού -ο πευκιάς -που παραδοσιακά ο Δήμος Σικυωνίων παίρνει την γαλάζια σημαία βρίσκεται σε πλήρη εγκατάλειψη [ Αναρωτιόμαστε αν έγινε αυτοψία από τους αρμόδιους στον χώρο ή δόθηκε η γαλάζια σημαία με FAX].

-Συνεχίστηκε από τα προηγούμενα χρόνια η αυθαιρεσία της Δημοτικής αρχής με τη κοπή και άλλων αιωνόβιων δένδρων στον πευκιά, πιθανόν για εξυπηρέτηση μικροσυμφερόντων. Αλήθεια τι απέγινε η μεγάλη ποσότητα των ξύλων που κόπηκαν, αξιοποιήθηκαν, δόθηκαν σε αναξιοπαθούντες συμπατριώτες μας η δόθηκαν σε ημέτερους.

-Ας αναρωτηθούν οι πολίτες του Δήμου μας πως κατάντησε ο τόπος μας τα τελευταία χρόνια.

Νικόλαος Ζαχαρόπουλος
Δημοσίευση: Ιουνίου 02, 2021

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Το τρίπτυχο της Δημοτικής αρχής του Δήμου Σικυωνίων: ΠΑΡΑΚΜΗ - ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ - ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator